Games & Tech

Accessoires voor je Wii Balance Board @ Female-Gamers

Tegenwoordig kun je bijna alles wel ‘pimpen’ of uitbreiden op verschillende manieren. Ik heb een aantal items voor je gevonden die je even moet bekijken. Je kunt je saaie witte Wii Balance Board opvrolijken door middel van verschillende skins, maar ook heb ik een aantal meesleep mogelijkheden voor je Balance Board en een paar extra fitness goodies, bekijk het zelf maar en geef je oordeel of je het nuttig vind of overbodig.nnnnBalance Board kussenrnHet klinkt als iets fluffigs en zacht als je het over een kussen hebt. Maar of het nu echt zoiets zacht is, een matje voor je Balance Board. Hij past er precies op en is beschikbaar in de kleur paars. Hij zal het handigste zijn om er voor te zorgen dat je Board minder snel slijt.rnKost: €19.00rnLink: Consoleshop.nlrnrnYoga Matrnrn
rnVind je het zielig dat je Balance Board op de grond moet staan, uhm, dat jij je oefeningen op de grond moet doen? Dan kun je een Balance Board mat aanschaffen. Een spciale Yoga mat maakt je oefeningen nog leuker om te doen. rnKost: $27,99rnLink: Amazon.comrnWat je wel moet weten is dat een gewoon simpel yoga matje bij een sportwinkel goedkoper zal zijn, dan dit speciale Wii Fit itemrnrnProtectie skinrnVind je het witte zo saai? Wil je je Balance Board een kleurtje geven, dat kan! Er bestaan namelijk hoezen voor die je er omheen kan doen. Alleen is deze hoes zo dun dat hij kan scheuren als je hem om je Board heen doet of als je er voor het eerst op gaat staan. Verkrijgbaar in de kleuren, groen, transparant, roze, zwart en glow in the dark. rnKost: $ 12.45rnLink: Amazon.comrnrnHoezen met printsrnVind je een witte Board saai en zijn de eenkleurige hoezen ook geen optie, dan is dit misschien wel iets voor je. Er zijn namelijk hoezen met leuke prints uitgekomen en er zullen nog meerdere gaan verschijnen. Hierbij heb je een aantal voorbeelden, maar ik heb ze ook al met guns en wiet bladeren erop gezien. rnKost: $19.97rnLink: Amazon.comrnrnrnKofferrnAls je op vakantie gaat, of laten we het dichterbij houden op bezoek bij vrienden en je gaat een avondje op de Balance Board spelen, dan wil je hem veilig mee kunnen nemen. Hier zijn speciale hoezen voor ontwikkeld die je aan kunt schaffen om je Board veilig van plaats A naar B te brengen. Ook kun je hem via deze manier veilig opbergen. rnKost: $24,99rnLink: Amazon.comrnrnRugtasrnEen andere manier om je Balance Board mee te slepen is via een rugtas. Er is een extra vakje aanwezig om je game(s) in te stoppen. Via deze tas kun je hem ook weer makkelijk opbergen zondar dat hij beschadigd. Zo heb je alles mooi bij elkaar.rnKost: $19,99rnLink: Amazon.comrnrnWii tasrnHet is geen rugtas, geen schoudertas, maar om het nu een handtas te gaan noemen is ook weer lichtelijk overdreven. Maar er is nog een variant op de Board tassen, het is een draagtas! Je Balance Board past hier ook weer in en zo kun je hem ook makkelijk weer opbergen. rnKost: €19,00rnLink: Consoleshop.nlrnrnAndere accessoires die ik nog heb gevonden zijn o.a.:rnrnGewichtenrnBen je vaak aan het fitnessen of Yoga-en op je Balance Board en je zoekt een extra uitdaging, dan zijn de Yoga pols en enkel gewichten misschien wel iets voor je. Je kunt ze makkelijk om je pols of enkels heen doen en maken je oefening meer tot een uitdaging. rnKost: $29.99 (incl. yoga mat)rnLink: Amazon.comrnrnSokkenrnAls het goed is heb je geen schoenen aan op je Balance Board, maar sta je of op je sokken of op je blote voeten. Je kunt makkelijk uitglijden op je sokken, daar hebben ze bij Nintendo iets op gevonden. Anti-slip sokken. Deze kon je via de sterrencatalogus aanschaffen, het artikel is uitverkocht en had je zo’n 1500 Wii Points gekost omgerekend, zo’n €15,00. Vind je het idee leuk? Ga dan naar een sokkenwinkel en haal daar een paar anti-slip sokken, dan ben je ongeveer €5,00 kwijt en het werkt hetzelfde.rnrnZo zijn er ongetwijfeld meer items. Of items die nog onderweg zijn, maar voor nu houden we het bij deze accessoires voor je Wii Balance Board.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.