Ik in de Media

Ik kom in de Flair!

Dagen, weken, maanden geleden heb ik een mailtje gestuurd naar de Flair, of ze aandacht aan Female-Gamers.nl konden geven. Ik was het inmiddels alweer wat vergeten tot ik een mailtje kreeg of ik wat vragen wilde beantwoorden en wat foto’s mee wilde sturen. Zo gezegd zo gedaan en werd ik uitgenodigd om een telefonisch interview te hebben met deze Flair medewerkster. Daarnaast zou er ook een foto gemaakt gaan worden voor bij het artikel.Het hele gebeuren (interview en foto) heeft al plaats gevonden en is het wachten nu op de Flair waar ik in sta. Deze komt dus ook binnenkort, het zal nummer 8 zijn die rond 13/14 februari uit zal gaan komen. Het item waar ik mijn hemd van het lijf heb laten vragen is ‘Zij heeft Flair’. Nu kun je denken, oh heb je dat?

Weet je hoe zo’n leuke website Female-Gamers.nl is? Hoe leuk meiden zijn die gamen? Als een van de aanstichters hiervan kun je wellicht zeggen dat ik wel wat flair om me heen heb hangen. Hoe tof is het ook als een magazine, die door honderden word gelezen, aandacht aan jou en je website besteed? Hartstikke tof!

Inmiddels koop ik wekelijks de Flair, een beetje kijken welke dames er nog meer in staan. Ze staan allemaal gezellig buiten op de foto. Ik? Ik zit in een gamecafe playz2b in Apeldoorn met een aantal vaste stamgasten die er regelmatig World of Warcraft spelen. Het was leuk, maar ik ben zo totaal niet fotogeniek! Ik ben erg benieuwd welke foto (ik heb al een aantal gezien) er in het tijdschrift komen te staan.

Spannend nog 1,5 week te gaan voor Flair 8 in de winkels ligt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

42 − 34 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.