Persoonlijk

Bart was jarig!

Bijna is hij een halve Abraham, de tijd tikt, hihi. Zaterdag 17 januari hebben we zijn verjaardag al gevierd. Het huis zat bommetjevol en het was erg gezellig. Ook een creatieve opdracht die we hadden voor de familie handenwand. Het was zo gezellig! Maar vrijdag 23 januari was Bart echt jarig. Geen visite plannen, eigenlijk niets. Ik mocht eerder weg van kantoor en heb een bos rozen (24 stuks) voor Bart meegenomen. Toen ik thuis kwam liet ik hem weten dat we om half 5 zouden vertrekken.Het scheelt natuurlijk dat ik zelf mijn rijbewijs heb. Dus kon ik hem naar ‘de geheime locatie’ leiden. Pas toen we er vlakbij waren had hij door dat we naar Van de Valk gingen in Westerbroek? Of Zuidbroek? Ach maakt ook niet uit. Het was erg gezellig! Was leuk om hem eens te verrassen.

Op naar de volgende feestviering!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 − = 29

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.