Games & Tech,  Persoonlijk

Gearview: Trust InSonic Chat Headset @ Female-Gamers

Namens het bedrijf Trust heb ik de headset InSonic Chat mogen bewonderen en natuurlijk testen. Trust komt steeds vaker met leuke accessoires voor je computer, laptop en consoles. Deze accessoires zijn dan ook voorzien van een zogenaamde ‘Female Touch’, ze zijn roze!nnnnHet kan lastig zijn als je op zoek bent naar een headset die geschikt is voor de activiteiten waar je hem voor wilt gebruiken. De juiste te vinden die lekker zit en ook nog betaalbaar is.. rnrn

rnrnDe LooksrnDe InSonic Chat Headset is klein en erg licht in gewicht. Hij is lichtgrijs van kleur bij de oorstukken, bovenop, de hoofdband, is hij wit en verstalbaar en heeft bij de oorstukken de kleur roze meegekregen. Mocht je uiteindelijk deze headset leuk vinden, maar niet weg van de kleur roze, dan is hij er ook in een blauwe variant. rnrnrnHet geluidrnAangegeven wordt dat deze headset werkt met alle chatprogramma’s als Live Messenger, Skype en Yahoo Messenger. Precies de drie programma’s die ik niet gebruik. Wel gebruik ik als fanatieke gamer het programma Ventrilo. Nadat ik me had geïnstalleerd om te gamen met mijn nieuwe headset. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat het geluid zo helder zou zijn met deze headset! Verschillende kleine details die ik kon horen in de games, maar ook kon ik mijn gamemaatjes goed verstaan. rnrn

rnrnMicrofoonrnDe microfoon kun je buigen zodat hij op de juiste afstand van je mond staat. Je kunt de microfoon ook hoger of lager zetten, je hoort dan telkens een klikje als je hem in een andere stand zet. Het is ook fijn dat de microfoon aan de headset vast zit, in tegenstelling tot weer andere headsets. rnrn

rnrnVolumeregelingrnErgens aan het snoer, die tussen je headset en pc hangt zit een volumeregelaar. Deze regelt alleen het volume van het binnen komende geluid, dus niet het harder of zachter zetten van je microfoon. Je kunt het geluid zelfs zo zacht zetten, dat je niets meer hoort. rnrnrnPrijsrnDe prijs van de InSonic Chat Headset is € 10,99 en verkrijgbaar bij verschillende winkels en webwinkels. rnrnrnLAN minpuntjernIk zal meteen nog een minpunt benoemen. Zelf heb ik ervaring met het gamen op een LAN Party, daar is deze headset niet geschikt voor, puur om de reden dat op een LAN veel geluid om je heen is en je daar echt het beste een headset voor kunt gebruiken met grote oordoppen die over je hele oor heen vallen. Zo ben je minder snel afgeleid door geluiden om je heen en kun je je goed focussen op je spel.rnrnrnConclusiernDe periode van het bezoeken van grote LAN’s heb ik dan wel gehad, maar gamen blijf ik nog steeds doen. Het spelen van verschillende games kan ook erg goed met deze headset. Het geluid is goed, hij is licht in gewicht en ziet er erg cute uit. Om de prijs hoef je deze headset eigenlijk niet te laten liggen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 49 = 57

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.