Games & Tech,  Persoonlijk

Column: Goede voornemens @ Female-Gamers

Vaak is een jaarwisseling een goede reden om ineens met goede voornemens op de proppen te komen. Veelal zijn dit stoppen met roken, meer sporten en ontstressen, herkenbaar?nnnnZelf doe ik niet aan goede voornemens tijdens het nieuwe jaar. Waarom is dat de enige gelegenheid waarop mensen zich iets goeds voornemen? Besluit je in juli dat je volgend jaar minder wilt gamen? Waarom nog een half jaar wachten? Waarom kan dat niet per direct ingaan? Toch vraag ik me wel af, wat zijn mijn goede voornemens?rnrnIk wil ook meer sporten, heb me voorgenomen om dit ook in 2010 te gaan doen. Alleen heb ik dit een week geleden besloten en rond de feestdagen zat alles redelijk vol. Maar om nu te zeggen, ik pak gezellig een balance board erbij, nee ook niet. Een balance board kan volgens het ene onderzoek wel helpen om je conditie op peil te houden en een ander onderzoek ontkracht dit weer helemaal. Het was een tijdje leuk, nu iets minder. Het scheelt dat ik een hondje heb, die heeft genoeg wandelingen nodig, dus ik beweeg wel een beetje.rnrnRegelmatig neem ik mezelf voor om iets minder tijd achter de PC rond te brengen, wellicht iets minder gamen. Ik kan dat minstens een paar weken volhouden voor ik weer in een oud patroon val, die zijn ook lastig te doorbreken. Ik moet ook wat tijd besteden aan de website natuurlijk en de nodige games voor jullie testen. Maar het lukt me wel beter dit te verdelen, dus op dat punt ben ik goed bezig! En soms, soms gaat het een tijdje iets beter dan een ander moment, maar bijschaven mag natuurlijk altijd, opgeven is niet aan de orde, toch?rnrnVerder wil ik sowieso mijn The Sims 3 collectie graag compleet hebben. Kan er niets aan doen, maar vind de game soms wel gaaf. Ook wil ik graag World of Warcraft: Cataclysm aan mijn collectie toevoegen en zoveel mogelijk games testen voor jullie!rnrnHeb jij nog goede voornemens? Of vindt jij ook dat je die op elk moment van het jaar mag nemen en invoeren?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 − 27 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.