de Feestdagen,  Games & Tech

Wat speel je op Valentijnsdag? @ Female-Gamers

Valentijn, de dag waarop je iets samen doet met je geliefde. Maar wat zou je kunnen doen? Er zijn natuurlijk de kaartjes die verstuurd gaan worden, koppeltjes die uit eten gaan of een filmpje pakken. Maar wat ga je doen als die-hard gamer?
Gamen natuurlijk! Je kan thuis ook een leuke setting creëren, een paar hapjes die je in elkaar flanst of een zelf gemaakt diner vooraf. Kaarsjes aan voor de romantische belichting en een comfortabele plek om samen rond te hangen. Dus veel kussen, hartjeskussens!

Een racegame
Zucht, denk je ongetwijfeld, racen? Dat is heus niet alleen geschikt voor de gamende mannen! Een racegame als Mario Kart is ook zeker leuk als gamende vrouw en je kan ook leuke karakters kiezen en de omgeving ziet er leuk uit. Ben je toe aan een andere soort racegame? Iets stoerder? Dan zou een game als Need for Speed wellicht leuk kunnen zijn, als je beide eerst je auto gepimpt hebt.

Een vette shooter
Er is niets niet-romantisch aan een shooter spelen tijdens een knus Valentijn avondje. Je kan het tegen elkaar opnemen, maar dat kan de sfeer wellicht wat verpesten als je elkaar teveel ommaait. Raadzaam is om samen in een team te gaan en het samen op te nemen tegen de vijand! Je kan een potje klassiek Counter-Strike spelen, de gratis game BattleField Heroes, voor dit moment is Call of Duty Modern Warfare 2 ook zeker een aanrader.

Platform
Ga de keiharde strijd aan in FairyTale Fights! De game is zeker leuk om samen te spelen en je bent ook nog eens goed bezig om de gejatte sprookjes terug te vinden. Of een potje Dead or Alive 3 of gewoon ‘knus’ Left for Dead 4. Misschien past het er niet helemaal tussen, maar World of Warcraft kan ook leuk zijn, of een andere RPG of MMO waar Valentijn centraal zal staan met waarschijnlijk een hoop gezellige quests die je kan volgen, samen!

Zang, dans & muziek
Je kan naar een karaokebar gaan of naar een leuke dansclub, maar om knus samen te zijn kan je ook thuis dansen met bijvoorbeeld Just Dance voor de Wii of wat dacht je van de Dance Dance Revolution mat? Hier heb je ook leuke games voor en kan je de strijd met elkaar aangaan. Liever muziek maken? Rock Band of Guitar Hero zijn ook games om gezellig samen te spelen. En wil je liever elkaar (wellicht een beetje uitlachen) tijdens een zangsessie dan elkaar beoordelen op hoe zuiver of juist hoe vals je kan zingen tijdens SingStar of Sing it!

Party Games
Valentijn is ook een soort van feestdag en dan doe je feestelijke dingen. Zoals een potje Buzz spelen. Of wat dacht je van Mario Party? Je kan het tegen elkaar opnemen of samen in een team, hoe knus?!, het opnemen tegen de computer. In Scene it? neem je het ook tegen elkaar op en test je elkanders kennis. Je heb verschillende genres om uit te kiezen. Of maak er helemaal een dolle boel van met Viva Piniata!

Heb jij nog een leuke aanvulling? Iets wat jij graag samen met ‘jouw lief’ speelt? Of heb je al andere plannen? Laat het ons dan weten. Verder wensen wij je natuurlijk een gezellige, knusse en vooral liefdevolle Valentijn!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

74 − = 68

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.