Games & Tech

2ehands gamesites @ Female-Gamers

Hoe vaak speel jij een game nogmaals als je deze al hebt uitgespeeld? Je geeft aan de meeste games zo rond de €45,00 euro uit en speelt hier een maand mee en dan komt deze in de kast te staan, mooi te zijn. Maar je kan je oude game ook weer verkopen natuurlijk.rnrnZo geef je de gamers die het minder breed hebben een kans de game ook te spelen. En zo kan je sneller een nieuwe game kopen voor jezelf en heb je weer een extra zakcentje, want games zijn al prijzig genoeg toch?nnnn

rnVerschillende uitgevers zijn alleen niet zo blij met een tweede leven geven aan je games. Ze willen namelijk dat iedereen voor zich een nieuwe game koopt. Door het uitbrengen van DLC (Downloadable Content) moeten de gamers langer blijven plakken. Ook is het koppelen van games aan verschillende programma’s als Steam of Battlenet ook een manier om doorverkoop tegen te houden.rnrnOndanks dat zijn er tot nu toe verschillende websites waar je jouw oude games in kan leveren, laten verkopen, geld ontvangen enzovoorts. Een aantal websites staan hieronder voor je op een rij.rnrn2e Kans Gamesrn2e hands verdient een 2e kans is het motto van deze website. Je kan er een uitgebreid assortiment vinden aan games. Ook games die niet meer in winkels te verkrijgen zijn zou je hier moeten kunnen vinden. Het lijkt er alleen niet op dat je zelf je games kan verkopen.rnrnBol.comrnDe dikke mannen in blauwe pakken website Bol.com heeft sinds kort ook de mogelijkheid om je oude games te verkopen. Op de website kan je ook zoeken naar tweedehandsgames als je bij een game die je graag wilt hebben. Van de allernieuwste games zijn er over het algemeen nog geen tweedehands exemplaren.rnrn

rnebay.comrnEbay is de grootste verkoopsite die er volgens mij is. Hier kan je kiezen om items in Nederland of België te verkopen, maar kan je ook een stapje wagen over de grens. Het zenuwslopende is wel, dat als je hebt geboden je jouw item in de gaten moet houden voor deze ook werkelijk aan je kan worden toegewezen, men is vrij om te bieden.rnrnGameManiarnGameMania neemt met alle liefde jouw oude games over en verkopen deze weer in hun winkel, je kan er dus vertrekken met een leuk zakje geld. Ze hebben ook nieuwe games te koop, voor de liefhebber.rnrnGamers BazaarrnOp deze website kan je naast je oude games ook accessoires verkopen. De advertentie(s) die je plaatst zijn gratis.rnrnmarktplaats.nlrnÉén van de meest bekende websites is waarschijnlijk die van Marktplaats. Hier kan je een hele hoop kopen en ook jouw oude spullen verkopen! rnrnNedgame.nlrnNedgame heeft verschillende shops in het land zitten. Je kan hier je oude spullen langs brengen en laten verkopen of die ene game die je al een hele tijd zoekt aanschaffen. Nedgame heeft ook veel nieuwe games als je daar naar op zoek bent. Altijd leuk om even een shop binnen te wandelen.rnrnQmozo.nlrnGames verkopen? Op zoek naar oude games? Hier kan je jouw oude games verkopen en tweedehands games weer kopen. Qmozo werkt nog aan een ruilingsysteem. rnrnSpelinruil.nlrnBij deze website kan je jouw oude games inruilen of tweedehandsgames kopen. Ook heeft de website een weekaanbieding en zijn de games vrij scherp geprijsd. rnrntweedehandsgames.nlrnOp deze website kan je jouw games verkopen, kan je jouw gewilde games zoeken en kopen of zelfs games ruilen. Je kan ook je eigen Game shop starten. rnrnJe kan natuurlijk ook altijd op een rommelmarkt plaatsnemen. Kleedje mee, games mee en je boeltje aanprijzen! rnrnHoe ga jij te werk met je oude games?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 58 = 68

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.