Challenges,  Games & Tech

Photo A Day #23 (maart 2013): What you do for fun

Plezier haal ik uit veel verschillende dingen. Ik heb lol met Bart en heb plezier met Lieke maar shoppen vind ik leuk, tv-series en films ook! Maar ik moest toch iets gebruiken voor dit item en dat is het volgende geworden..

De Sims 3, daar haal ik plezier uit. Deze foto is van eind maart, toen ik bezig was met de review van een nieuwe uitbreiding Studententijd, toen ik geen screenshot kon maken van het beeld, dus had ik er maar een foto van gemaakt.

Het is een nieuwe feature in De Sims 3 die te maken heeft met Sociale Groepen. De review verschijnt ook binnenkort hier op mijn website.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

81 − = 75

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.