Challenges,  Games & Tech

Photo A Day #22 (maart 2013): About You

Alsof er nog niet genoeg info te vinden is op het WereldWijdeWeb over mij! Maar blijkbaar was het de bedoeling om iets op de foto te zetten dat meer over mij zou vertellen. Nou, daar is de volgende foto uit gekomen.

Voor een nieuw item op Female-gamers hebben we een 30days challenge geschreven. Net als ik nu met dit foto-item doe hebben we 30 vragen beantwoord. Alleen deze zijn game-gerelateerd en heb ik alle antwoorden bij elkaar gezet en er een foto bij geplaatst van mijn collega’s. Om te vragen of zij dit leuk vonden had ik een foto gemaakt van mijn scherm en deze via de WhatsApp naar mijn lieftallige Female-Gamers collega’s gestuurd!

Foto is eind maart 2013 gemaakt!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 6

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.