Games & Tech,  Persoonlijk

Column: Ziek zijn is… GAMEN @ Female-Gamers

Het gaat rond: ziek zijn, keelpijn, snotteren enzovoorts. Als je het eenmaal te pakken hebt wordt je er door gevloerd en kan je geen kant meer op. Zit je thuis en tja… Wat moet je dan? Gamen natuurlijk!!nnnn

rnZelf was ik vorige week de klos. Het begon toen mijn man thuis kwam en zich niet lekker voelde. Nog geen twee dagen later was ik aan de beurt en had ik flinke keelpijn, hoestte ik zowat mijn longen eruit en voelde ik me heel erg zielig. rnrnNaast de nodige keelpastilles, drankjes, paracetamolletjes en thee met honing hing ik rond op drie verschillende plaatsen. Of ik lag op bed, te slapen of te hangen met mijn Nintendo DS. Of ik hing op de bank, een beetje te zappen, want iets leuks is er dan nooit op als je ziek bent. Ik had een console uit de kast kunnen pakken, maar daar was ik gewoon niet voor in de stemming, dat gehannes met die snoertjes. En de derde plaats waar je me kon vinden was achter mijn PC.rnrn

rnGames op de PC doe ik toch wel het meeste. Maar toen ik ziek was, had ik geen zin in langdurige dingen. Dus snoepte ik overal een beetje van. Een uurtje Sims spelen, een paar quests in World of Warcraft, een potje League of Legends en de nodige casual games die ik op Facebook tegen kwam. Op Facebook ben ik helemaal into It-girl en CityVille geraakt. Dit kan je zo gemakkelijk tussendoor even spelen tussen het pendelen van mijn bed, de bank en pc. rnrnInmiddels ben ik weer beter hoor! Maar wat doen jullie het liefste als je ziek bent? Ook wat gamen? Of ben je meer van de films en/of series kijken of ook lekker doelloos zappen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.