Games & Tech,  Persoonlijk

Computer, fijn als die werkt @ Female-Gamers

Op zich is er niets mis met mijn computer, behalve dat Windows vandaag ineens besloot om het gewoon niet meer te doen. Dat is dus een regelrechte ramp!! Vooropgesteld, ik kan best zonder. Maar het is gewoon fijn om erop te kunnen en wat dingen te checken, je mailtjes lezen en beantwoorden… Dat ging dus niet meer op mijn PC. Samen met Bart en Marcel hebben we een back-up gemaakt van wat items en…nnnnTja, begonnen de boel opnieuw te installeren. Inmiddels is dat al een stuk opgeschoten en ben ik weer lekker ‘online’. Morgen de rest maar installeren zodat ik weer rustig mijn mailtjes kan lezen en beantwoorden en de laatste programma’s downloaden en installeren. Zodat we met een frisse start verder kunnen gaan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 − = 33

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.