Kijk & Luister

TV Dinsdag: Oh Oh Cherso & De Villa

Deze week neem ik even mijn tv-gids door, ik ga verder met dinsdag. Ik volg verschillende series, al blijf ik er niet voor thuis. Wel ben ik fan van de gemiste uitzendingen op internet terug kijken. Dus op die manier blijf ik op de hoogte. Wellicht volgen we wel dezelfde programma’s op tv. Laten we starten met een potje comedy voor de ‘echte series’ van start gaan.
Hoewel ik praktisch alle uitzendingen al eens heb gezien is het soms (het word wel minder) tijd voor de volgende series…

18:10 My Wife and Kids @ Veronica
18:40 According to Jim @ Veronica
19:05 Two and a half men @ Veronica
19:30 That 70’s Show @ Veronica
20:00 The big bang theory @ Veronica

Primetime televisie:

20:30 Oh Oh Cherso @ RTL 5
Lekker tv kijken zonder er teveel bij na te moeten denken, heerlijk! Op de een of andere manier blijft het interessant hoe het de ‘Oh Oh Cherso’ cast afgaat voor een tweede keer op dezelfde locatie. Zeker nu er een paar nieuwe gezichten in zitten. Ik kijk dit soms ook wel online terug.

21:00 De Villa @ RTL 5
Ik had al eerder de (volgens mij) Engelse variatie van De Villa gezien. Vroeg me ook af wanneer het nu eens een Nederlands versie van zou komen, die is er nu dus! Je hebt vier jongens en vier meiden die via een computersysteem aan elkaar zijn gematcht en dan is het kijken of het uiteindelijk ook uitkomt dat ze naar elkaar toe trekken. Wat een types zitten hier soms ook tussen, erg vermakelijk! Ik kijk dit soms ook wel online terug.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

99 − 96 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.