Kijk & Luister

TV Maandag: HNTM & Project Catwalk

Deze week neem ik even mijn tv-gids door, ik start met maandag. Ik volg verschillende series, al blijf ik er niet voor thuis. Wel ben ik fan van de gemiste uitzendingen op internet terug kijken. Dus op die manier blijf ik op de hoogte. Wellicht volgen we wel dezelfde programma’s op tv. Laten we starten met een potje comedy voor de ‘echte series’ van start gaan.
Hoewel ik praktisch alle uitzendingen al eens heb gezien is het soms (het word wel minder) tijd voor de volgende series…

18:10 My Wife and Kids @ Veronica
18:40 According to Jim @ Veronica
19:05 Two and a half men @ Veronica
19:30 That 70’s Show @ Veronica
20:00 The big bang theory @ Veronica

Primetime televisie:

20:30 Holland’s Next Topmodel @ RTL 5
Altijd leuk om te zien hoe de dames met elkaar ‘bekvechten’, mooi worden gemaakt en leuke kiekjes maken. De locaties waar de shoots worden steeds aparter. Het programma loopt al een tijdje, dus de finale komt steeds dichterbij! Ik moet zeggen dat het af en toe lekker hectisch is!

21:30 Project Catwalk @ RTL 5
Dit programma, nu gepresenteerd door Stacy Rookhuizen, is ook zeker een favoriet van mij. Wat de deelnemers schetsen en tot leven kunnen brengen met een paar lapjes stof, helemaal fantastisch gewoon. Op de een of andere manier zitten er vaak vreemde snuiters tussen, zo ook deze keer weer.

Wat ik terugkijk is:
20:00 Goede Tijden Slechte Tijden @ RTL 4 (soms alleen de weeksamenvatting)
20:25 Ford Boyard @ NL 3 Oh, echt jeugdsentiment hoor! ‘Vroegah’ stond dit bij ons thuis ook op de televisie en ik kan me herinneren dat ik het ongelofelijk spannend vond altijd. Volgens mij is het nu een tikkeltje anders, maar het blijft leuk om te zien dat Ford Boyard weer terug is op de televisie. Petje af voor de BN’ers die meedoen en de stunts die ze uit moeten halen en ranzigheid… Ik doe het niet even na!
21:30 Waar is De Mol @ SBS 6rnJohnny de Mol gaat samen met BN-ers op reis. Johnny gaat de hele wereld over en neemt verschillende BN-ers mee naar de locatie van hun dromen.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.