Gezin & Familie,  Kids

Babykamer voorzien van ‘lief!’ behang

Gisteren waren Mirjam en Inge hier en hebben geholpen met het behangen van de babykamer. Ik had al een stukje van een muur geverfd in limegroen, maar de rest moest dus nog behangen worden. Bart en ik hadden al eens gekeken voor een leuk behangetje en dat was nog lastig puzzelen. Uiteindelijk zijn we gegaan dus voor limegroen, wit en het vogeltjes behang van het merk lief! Wij zijn niet echt into bepaalde merken, maar dit vonden we beide wel erg lief! en leuk! Bekijk het resultaat zelf en laat weten wat je er van vindt…nnnn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 − 23 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.