Kids

Web tip: Behangsite.com

Je kan natuurlijk naar de bouwmarkt(en) bij jou in de buurt gaan, alleen is daar vaak maar een beperkte keuze. Ik heb een website gevonden waar je helemaal scheel wordt van alle motieven, kleuren en mogelijkheden. Hier kan je rustig bij gaan zitten achter de computer (PC of Laptop) en lekker vanuit je luie stoel op zoek naar dat ene stukje behang voor die ene muur in je huis. Ik had er zelf ook al op gekeken voor onze babykamer, maar we zijn toch bij de bouwmarkt uitgekozen. Maar deze website is een blijvertje, zeker voor toekomstige projecten.nnnn

rn

rnIk wist eigenlijk niet dat er ook nog tig verschillende merken behang zijn, tot ik dus op deze website terecht kwam. Je kan het echt zo gek niet bedenken en het is aanwezig op de website. Hier heb je pas keuze uit behang!rnrnLastig is wel dat als je jouw behang met een verf moet combineren, je dit niet even makkelijk naast elkaar kan leggen. Dan zou je eerst het behang naar wens moeten bestellen voor je een verfje uit kan gaan zoeken. Maar ach, dat is toch ook geen gekke oplossing?rnrn

rnMijn favoriet op de website zijn de behangetjes van [b]PiP behang[b]. Het behang voorzien van allemaal lieve en zoetsappige patroontjes. Veel met bloemen, rozen, gewerkt en staat zo lekker romantisch! Je bent wel € 39,95 per rol kwijt, maar hoe vaak plak je nu een nieuw behangetje op de muur?rnrnMaar ook voor kids hebben ze hele leuke en lieve behangetjes in de collectie zitten. Dankzij verschillende zoek mogelijkheden kan je al snel uitkomen bij het behang van je dromen. Zo kan je selecteren op de prijs, stijl, patroon en kleurtint. rnrn

rnWil je iets speciaals? Want ook dat is nog mogelijk. Dan ga je voor de Wallpower die ze op de website aanbieden. Zoals je op het bovenstaande plaatje kan bekijken heb je zeker iets dat je niet snel tegen zal komen in een bouwmarkt. Het kost dan wel wat, €290,00 per rol, maar dan heb je wel meteen je hele muur voorzien van een mooie prent.rnrnNieuw behang nodig? Of ben je erg creatief bezig met behang en zoek je eens iets nieuws? Check dan de website behangsite.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.