Games & Tech,  Interieur &zo

World of Warcraft badkamer @ Female-Gamers

For The Horde!!! Een badkamer in de sfeer van je favoriete game is natuurlijk erg leuk. Het is weer eens iets aparts, maar kan ook erg nerdy of geeky overkomen. Deze keer een badkamer geïnspireerd op de game, World of Warcraft, Horde side!nnnn
rnTja, wat moet je met je badkamer doen? Het is veelal niet de grootste kamer van het huis, ligt er natuurlijk ook aan hoe en waar je woont. Maar het is voor velen een inspiratiebron om er iets aparts van te maken. rnrnWorld of Warcraft speler Leofwynn en zijn vrouw kwamen op het idee om een badkamer in de stijl van hun favoriete te game te maken. Blijkbaar zijn ze aan de Horde kant gelokaliseerd. Ze hebben het hele proces van de badkamer op de gevoelige plaat gezet en een deel hiervan kan je hier natuurlijk bewonderen.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rnWat vindt je van het eind resultaat? Bekijk de rest van de foto’s van de metamorfose via photobucket.com. Zelf drakenlampen in je badkamer, of ergens anders in huis? Check dan even deze website: medievalcollectibles.com.rnrnBron: Battle.net World of Warcraft Forum

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 + = 25

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.