Fashion & Beauty,  Speciale Dagen

Draag rood op 29 september

Op 29 september komt de Nederlandse Hartstichting met een leuk initiatief, een Dress Red Day! Het initiatief is leuk, de reden er achter iets minder want wist jij dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 is bij vrouwen? Omdat veel mensen dit (nog) niet weten veel, word er met deze actie extra aandacht voor gevraagd. En ik help op mijn manier door dit natuurlijk hier op mijn site te plaatsen. Maar ik heb ook een aantal rode items opgespoord die je de 29e kan dragen.
Het is natuurlijk een kleine moeite om ‘iets’ roods te dragen. Je kan kiezen voor een kledingstuk, een accessoire of een make-upje. Ik heb een aantal rode items gevonden die ik natuurlijk graag even deel. Misschien zit er wel iets voor je tussen.

Waar shop je deze rode items?

 • Kanten Jurkje – Topshop
 • Riem – H&M
 • Ketting – Topshop
 • Pumps – Topshop
 • Broek – H&M
 • Top – H&M
 • Jurkje – H&M
 • Laarsjes – Van Haren
 • Veerje – Fris Sieraden
 • Tas – H&M
 • Armband – Topshop
 • Panty – H&M
 • Colsjaal – H&M
 • Blazer – H&M

Natuurlijk kan je ook meer informatie vinden op de website van de Hartstichting.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.