Creatief,  DIY,  Games & Tech

Crea DIY: Verf je kerstballen

Er zijn verschillende soorten kerstballen op de markt. Ze zijn er ook wel met een gametintje, maar als we dan toch zo lekker creatief bezig zijn, dan schilderen we die saaie kerstballen toch gewoon zelf?

Naast een serie kerstballen van glas heb ik ze ook van plastic, uitermate geschikt met huisdieren of een baby in huis. En deze heb ik ook gebruikt voor deze DIY (Do It Yourself). Wat heb ik nog meer gebruikt:

  • Verf (Action)
  • Kwasten (Action)

 

Voor mijn verf projectje heb ik vier kerstballen geverfd. Voorzien van een effen kleur en laten drogen. Het kan zijn dat je ze even twee keer moet verven om egaal te dekken.

Na het drogen ben ik aan de slag gegaan met een aantal ontwerpen voor ik ze in de kerstboom ben gaan hangen.

Het logo van de Horde van World of Warcraft.

Het logo van Assassin’s Creed.

Karakters uit de Super Mario serie. De ‘gevaarlijke’ bom en de Mario ster.

Het is dus eigenlijk heel simpel, ook al zijn niet alle kerstballen naar wens gegaan. Je kan uit de losse hand gaan schilderen, of je logo uitprinten, uitknippen en dan gaan sjabloneren. En misschien is glansverf ook nog mooier, maar ondanks dat zijn er twee van de vier waar ik best tevreden mee ben!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 + = 39

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.