Dagje Uit!,  Games & Tech

Naar Firstlook 2012 geweest @ Female-Gamers

Het was alweer een paar jaren geleden dat ik naar Firstlook, de Nederlandse gamebeurs, ben geweest. Ik was ziek, zwanger en nu kon ik eindelijk weer eens een bezoekje brengen aan dit evenement, begin oktober. Gelukkig was het dit keer in Utrecht, dus was het een treinreis zonder overstappen. Heerlijk, want het was vroeg dag! Ik ging voor mijn gaming website Female-Gamers heen met mijn lieftallige collega Heather en in Utrecht ontmoetten wij collega Yvonne.nnnn

rnEen paar kiekjes kan je hieronder vinden..rnrn

rn

rn

rnEen volledig verslag, van onze dag, kan je natuurlijk op mijn website Female-Gamers vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.