Challenges,  Games & Tech

30 dagen Video Game Challenge

Op het internet heb je vele blogs en op deze blogs kom je wel eens een ’30 dagen challenge’ tegen. Deze bestaat over het algemeen uit 30 vragen waar je antwoord op moet geven, elke dag van de maand een vraag. De Photo A Day challenge is net zoiets als een 30 dagen challenge.nnnn
rnVoor Female-Gamers gaan wij in de maand april elke dag een vraag beantwoorden, de hele maand lang. Samen met mijn vrouwelijke game-collega’s heb ik antwoord moeten geven op de volgende algemene game-vragen, en mijn antwoorden deel ik natuurlijk ook hier!rnrn30 Day Video Game ChallengernrnDay 1 – Very first video game.rnDay 2 – Your favorite character.rnDay 3 – A game that is underrated.rnDay 4 – Your guilty pleasure game.rnDay 5 – Game character you feel you are most like (or wish you were).rnDay 6 – Most annoying character.rnDay 7 – Favorite game couple.rnDay 8 – Best soundtrack.rnDay 9 – Saddest game scene.rnDay 10 – Best gameplay.rnDay 11 – Gaming system of choice.rnDay 12 – A game everyone should play.rnDay 13 – A game you’ve played more than five times.rnDay 14 – Current (or most recent) gaming wallpaper.rnDay 15 – Post a screenshot from the game you’re playing right now.rnDay 16 – Game with the best cut scenes.rnDay 17 – Favorite antagonist.rnDay 18 – Favorite protagonist.rnDay 19 – Picture of a game setting you wish you lived in.rnDay 20 – Favorite genre.rnDay 21 – Game with the best story.rnDay 22 – A game sequel which disappointed you.rnDay 23 – Game you think had the best graphics or art style.rnDay 24 – Favorite classic game.rnDay 25 – A game you plan on playing.rnDay 26 – Best voice acting.rnDay 27 – Most epic scene ever.rnDay 28 – Favorite game developer.rnDay 29 – A game you thought you wouldn’t like, but ended up loving.rnDay 30 – Your favorite game of all time

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.