Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #1: Allereerste game

Vandaag starten we met onze 30 dagen video game challenge met algemene vragen over gamen. De eerste vraag is Very first video game. We geven er met een aantal redactieleden antwoord op en zijn ook benieuwd naar jullie reacties.nnnn
rnPatricia: Was het nu op de Nintendo of toch op de PC bij mijn buurmeisjes. Maar volgens mij was het toch Commander Keen op de PC. Ik vond het zo leuk, alleen mijn buurmeisjes speelden bijna niet op de PC, dus was het soms lastig om het spel te spelen. We hadden zelf nog geen computer thuis.rnrn

rnrnDe verhalen van mijn collega’s kan je hier lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 87 = 89

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.