Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #2: Favoriete karakter(s)

Een nieuwe dag van onze 30 dagen video game challenge. De vraag van vandaag is Your favorite character. Wat onze favoriet is kan je hieronder lezen, wat is jouw favoriete karakter?.nnnn
rnPatricia: Er zijn zoveel verschillende karakters.. Maar welke is dan mijn favoriet? Ik heb meerdere die ik leuk vind. Zo vind ik Yoshi erg leuk, maar Prinses Peach (roze!) ook wel, maar in De Sims kan je een eigen karakter maken. Dat vind ik erg leuk om te doen en zo vorm je wel een favoriet karakter.rnrn

rnrnVerhalen van mijn Female-Gamers collega’s kan je hier lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.