Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #25: Wensenlijstje

Tijd, dat is soms iets wat we allemaal missen in onze levens. Zo ook tijd om al de games die we leuk vinden te spelen. Maar wat staat er eigenlijk op onze wensenlijstjes? Vandaag in onze 30 dagen Video Game Challenge, A game you plan on playing.nnnn
rnPatricia: Het is lastig om nu al te zeggen wat ik in de toekomst ga spelen. Ik heb niet zo heel veel tijd meer sinds ik een kleine meid hier heb rondlopen, dus moet ik keuzes maken! Ik wil sowieso de nieuwste Sims uitbreidingen en accessoires hebben en dus ook spelen. Daarnaast lijkt Disney Infinity me ook erg leuk, wie houd er niet van Disney? Ik twijfel nog wel een beetje, maar de LEGO games lijken me toch ook wel erg leuk om te spelen, misschien in een uitverkoop dat ik deze aan ga schaffen.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 22 = 25

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.