Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #6: Wat is je favoriete en minst uitbreiding?

Als er een game is waar veel uitbreidingen voor zijn verschenen is dat De Sims wel. Maar welke pakketten voor De Sims 3 vinden we het leukste? En welke totaal niet?nnnnPatricia Jeetje er zijn er nogal wat uitgekomen dus dat is best lastig kiezen. Ik ben wel erg druk geweest met Wereldavonturen en nog steeds trouwens. Ik wil alles ontdekken, alles halen en verzamelen. Verder vind ik Exotsch Eiland ook wel leuk omdat je hier ook weer van alles in kan ontdekken. Ik vind ze allemaal wel iets hebben, de minst favoriete is denk ik het Studentenleven, daar besteed ik het minste aandacht aan.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 + = 77

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.