Games & Tech

Review: De Sims 3 Movie Stuff accessoires (PC) @ Female-Gamers

Voor Female-Gamers.nl heb ik een review mogen schrijven over De Sims 3 Movie Stuff accessoires. Als ware Sims fanaat was ik hier natuurlijk erg blij mee en kan je mijn bevindingen en ervaring hieronder lezen. Superhelden zijn hip, cowboys hot en griezelen is deze maand met Halloween zeer happening.. Onlangs is er een accessoires pakket voor De Sims 3 verschenen met daarin Movie Stuff als thema.nnnn
rn

rnBij het starten van mijn Sims 3 Movie Stuff valt het op dat er een nieuw start scherm is, eigenlijk zoals we inmiddels wel gewend zijn bij nieuwe pakketten. Niet heel bijzonder, maar het brengt wel even weer iets nieuws.rnrn

rnIn dit pakket staan de thema’s het Western leventje, de superhelden en horror centraal. Maar het betreft alleen items, kleding en haar dus geen interacties met superpowers, 1-op-1 pistoolgevechten, uit een saloon gesmeten worden of meespelen in een horrorfilm. Hoe origineel het cowboy-leventje en de superhelden ook zijn, hoe vernieuwend zijn deze items nu eigenlijk?rnrn

rnHorrorrnOp een aantal stoere jurken en wat nieuwe meubelstukken na is dit voor mij het minst leuke thema in dit pakket. Misschien komt het omdat ik niet veel met horror heb, maar in combinatie met de uitbreiding Bovennatuurlijk kan je wel je huis leuk inrichten en je heksen voorzien van een nieuwe (passende) outfit.rnrn

rnrnWesternrnHoe leuk zou het dus zijn als je een paar Sims mannen hebt die in een Saloon zitten, onenigheid krijgen over de bardame en uiteindelijk een schietgevecht in de stoffige straten gaan houden? Helaas moet je dit op de een of andere manier zelf maar in scene zetten, want de interacties zijn er niet. Wel kan je een typische bar maken in de stijl van een saloon en met de passende outfits komt dit helemaal goed.rnrn

rnrnSuperheldenrnHoe hip zijn al die superhelden films? Bij de makers van de accessoires pakketten voor De Sims 3 moeten ze dit ook even gedacht hebben! Maar hoe jammer is de uitwerking? Welkan je nu een geheime grot onder je huis maken a la Bruce Wayne, jeweetwel van Batman.., en hier je Simsmobiel in plaatsen om het kwaad te gaan bestrijden met allerlei nieuwe items en je side-kick. Er is wel een vette nieuwe kledingkast of een tafel waarop je kan werken.. Maar ook daar blijft het bij.rnrn

rnAl met al is het pakket wel aardig om in je bezit te hebben, mits je van verhalen maken houdt of graag bepaalde thema’s in je Sims wilt gebruiken en om je collectie van Sims 3 games compleet te maken. Maar voor het weinige dat er in zit aan items, kleding en haar is het een prijzig accessoires pakket en zou ik je aanraden om te wachten tot hij ergens in de aanbieding is. Maar met genoeg fantasie is er wel iets leuks van te maken. Hoe kan ik dan ook anders dan (voor het eerst?) een Sims 3 pakket voorzien van een simpele voldoende.rnrn

rnrnPatricia’s Score:rnrnGameplay: 7/10rnFun: 6/10rnLevensduur: 6/10rnGraphics: 7/10rnOriginaliteit: 7/10rnrnMijn score: 6,6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

56 + = 57

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.