Speciale Dagen

1 april de dag van de grapjes

Op 1 april is het de dag waarop je grapjes mag maken. Bedrijven doen hun best om met een ludiek iets te komen en hopen dat mensen erin stinken. Op een dag als 1 april is het ook nog nooit zo rustig geweest qua persberichten voor Female-Gamers. Over Female-Gamers gesproken, ook wij hebben een leuke 1 april verzonnen.nnnn
rn


rnZo kwamen wij met een eigen kledinglijn. De reacties die erop kwamen waren best lollig. Vele hadden ook wel door dat het om een 1 april grap ging, maar dat maakt het toch leuk.
rn
rn


rnOok Heineken kwam met een zeer leuke 1 april! Namelijk de bierpad, in plaats van de welbekende koffiepads. Je hebt natuurlijk ook al pads voor thee en chocomel. Hoe kan bier dan uitblijven moeten ze bij Heineken hebben gedacht! Website: bierpad.
rn
rn


rnBij Youfone kon je gratis onbeperkt bellen, met een fietsbel!! Ja, die zie je niet aankomen hé? Website: Youfone.
rn
rn


rnHet blijkt dus dat er veel mensen op 1 april met het Dolfinarium bellen om te vragen naar C-Leeuw. En dat heeft het ochtendteam van Radio 538 (Evers staat op) dus ook even gedaan. Je kan het moment hier terugluisteren, Website: Radio538.
rn
rn


rnEigenlijk vind ik hem zo flauw, maar op zich wel een leuk en onschuldig 1 april grapje van Fokke & Sukke! Gevonden via Twitter: hier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 11 = 14

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.