Ik in de Media

Simsboek Jubileumboek featuring me!

Omdat De Sims games al zolang uit zijn en het maar blijft komen. Is er dus een jubileum te vieren en is er aan Sims fans gevraagd om een screenshot en een stukje tekst in te zenden voor een speciaal jubileumboek. Ook via Female-Gamers deden wij deze oproep.nnnn
rnZo heb ik als trouwe Sims aanhanger ook een aantal screenshots ingezonden. Nooit verwacht dat ze ook daadwerkelijk gepubliceerd zouden worden in een boek. Maar ik sta erin!! Met een drietal screenshots sta ik in het Simsboek!! Hoe gaaf is dat?! Nu heb ik hem zelf nog niet gezien, maar Heather heeft er al wel een tweetal foto’s van gedeeld op Facebook. rnrn

rnKijk! Zelfs met naam, mijn mooie verhaaltje en het logo van Female-Gamers erbij. rnrn

rnDeze foto is ook erg leuk omdat hier ook het logo van Female-Gamers tussen staat. Samen met de andere sites/organisaties die mee hebben geholpen om het nieuws van het boek te verspreiden en het tot dit boek hebben weten te maken.rnrnNu hopen dat ik zelf ook gauw een exemplaar op de deurmat heb liggen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84 + = 93

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.