Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #18: Huur je een schoonmaakster of butler in?

Schoonmaken, niet echt een favoriete bezigheid. Laat staan in een virtuele wereld als De Sims 3. Gelukkig kan je tegen een prikkie een schoonmaker inhuren, of een butler die nog net wat extra’s doen. Of laten wij het toch door onze eigen Sims doen?nnnn
Patricia: Mijn Sims proberen altijd wel om alles zelf te doen. Maar dan hebben ze weer honger, moeten ze plassen of douchen. Dan staat de carpool weer voor de deur en moet er gewerkt worden en dan moeten ze weer slapen. Het huishouden dan ook nog bijhouden is niet te doen, dus na een paar dagen staat de huishoudster op de stoep hoor. Maar als ze in hun karakter hebben dat ze van schoon houden, dan vinden ze niets leuker dan het huis schoonmaken!rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

76 − = 70

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.