Creatief,  Interieur &zo,  Tuin &zo

Website Pinterest

Als er een website is die ik bijna dagelijks wel even bij langs ga, dan is dat Pinterest. Maar wat is dit nu voor website dan? En hoe werkt het? Via Pinterest kan je dingen die je leuk vindt bewaren en delen. Je ‘pint’ je ‘interesses’, Pinterest.

In het begin is het een beetje uitpluizen hoe het werkt, maar het is erg simpel en voor je het weet zit je al uren te ‘Pinteresten’. Ik kreeg een uitnodiging van mijn schoonzusjes Inge en Mariska om ook lid te worden. In eerste instantie had ik er geen zin en tijd voor en nu maak ik er gewoon lekker tijd voor. Ik vind het zo leuk om op Pinterest rond te hangen.

Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die lid zijn van Pinterest. Je deelt je eigen plaatjes, of start gewoon met een eigen bord te maken, je geeft er een naam aan, en pint je favoriete plaatjes erop.

Uiteindelijk ‘pin’ je dus wat je leuk vindt en plaats je op je ‘borden’ die je hebt gemaakt. Zo heb ik een aantal borden met categorie├źn als kids (speelgoed), DIY (Do It Yourself), seizoenen, beauty enzovoorts. Ik heb al zoveel leuke ideetjes gezien en die bewaar ik dus allemaal. En een aantal items die ik heel leuk vind zal ik ook hier gaan delen. Om meer inspiratie voor mijn lezers te bieden voor bepaalde momenten in het jaar.

Om aan te geven hoe dol ik op Pinterest ben volg ik het via mijn PC, de tablet en mijn smartphone! En dat kan jij dus ook doen:

Natuurlijk kan je mij ook volgen via Pinterest: pinterest.com/ladypatries.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.