Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #17: Wat is je favoriete en minst favoriete accessoires pakket?

Naast verschillende uitbreidingen zijn er ook accessoires pakketten. Hierin zit voornamelijk een setje meubels, enkele kapsels en outfits. Welke van deze pakketten zijn aanraders en welke kan je beter in de schappen laten staan?nnnn
Patricia Diesel vind ik een erg leuk accessoires pakket. Al die nieuwe kleding vind ik erg leuk! De minst favoriete is denk ik Buurtleven, ik vond het weinig vernieuwend. Over het algemeen vind ik de accessoires pakketten erg prijzig voor het weinige dat er in zit.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 − = 63

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.