Fashion & Beauty,  Games & Tech

Preview: New Style Boutique 2 Fashion Forward @ Female-Gamers

Naar aanleiding van een persbericht dat ik van Nintendo heb mogen ontvangen voor mijn gaming website Female-Gamers.nl heb ik een preview geschreven over een van mijn favoriete games en deze krijgt een vervolg. Ik heb al enige expertise in de eerdere games opgedaan ik ben dus erg benieuwd wat New Style Boutique 2 Fashion Forward zal gaan brengen.

Wat heb ik een hoop tijd doorgebracht met de allereerste Style Boutique game! Ik heb hem echt grijs gespeeld en wilde elk item in de game bezitten. Nadat me dat was gelukt en ik ook de benodigde achievements gehaald heb, werd het tijd om mijn leven weer op te pakken.

img_styleboutique_3ds_looks2

Na enige tijd verscheen er een nieuwe New Style Boutique die ik ook regelmatig speelde maar niet meer zo fanatiek als de eerste. Had ik misschien toch de eerste versie teveel gespeeld? Nu is er een derde versie van de game aangekondigd met nog wat meer features, ga ik straks de draad weer oppakken en me wagen aan New Style Boutique 2 Fashion Forward?

img_styleboutique_3ds_ruimtes

De basis van de game is hetzelfde gebleven. Je start je eigen boetiek en moet hierbij klanten helpen. Ze zijn op zoek naar een bepaalde look en jij probeert zo goed mogelijk aan hun wensen te voldoen. Hierbij heb je de keuze uit 19.000 producten, waaronder casual jurken, opvallende T-shirts en accessoires als tassen en oorbellen.

img_styleboutique_3ds_amiibo

En daar is die Amiibo weer! Je kan bijna geen enkel spel van Nintendo aanschaffen en het is gelinkt aan de personages uit de games van Nintendo. Ook nu kan je deze gebruiken voor New Style Boutique 2 Fashion Forward. Je kunt hierbij namelijk unieke producten vrijspelen als, de prinsessenkroon van Peach, Mario’s M-pet, Yoshi’s jas met ei-capuchon en natuurlijk heel veel meer. Snel je Amiibo collectie uitbreiden voor alle extraatjes.

img_styleboutique_3ds_location

In het verleden verscheen er zo nu en dan ook DLC voor de game. Je kon deze downloaden en gebruiken in je boetiek. Bij de eerste versie was dit nog niet echt aanwezig maar tegenwoordig heb je toch alle game-consoles en handhelds op het internet aangesloten dat je vast scheel gaat zien van de te downloaden extraatjes.

Ik weet dat het mogelijk was om mee te doen aan een modeshow in de eerste Style Boutique game, van de tweede kan ik het me niet voor de geest halen. In de komende versie kan je regelmatig meedoen aan thema-wedstrijden, online! Je kan deze zelf starten of ergens inhaken en de sterren van de hemel spelen met jouw mooiste creaties.

img_styleboutique_3ds_beauty

Als je nu al enthousiast bent? Of misschien nog niet! Er is namelijk meer dat New Style Boutique 2 Fashion Forward te bieden heeft. Er zijn vier nieuwe beroepen die je in de game tegenkomt en volop mee aan de slag kunt, hairstylist, visagist, designer en model. Wat je met deze beroepen kunt doen is het volgende.

Als hairstylist en visagist kan je jouw klanten voorzien van een nieuw kapsel waarbij je uit talloze creaties kunt kiezen. Maar je kan bij de visagie gebruik maken van allerlei make-up. Een totale make-over is wat jij je toekomstige klanten kunt bieden.

img_styleboutique_3ds_werkkamer

Als designer kan je een eigen modehuis starten. Hierbij kan je unieke kleding en accessoires ontwerpen. Ik ben erg benieuwd naar deze feature omdat je in de eerste Style Boutique ook je eigen kleding kon ‘ontwerpen’, je had een item die je een andere kleur kon geven… Ik ga er vanuit dat het nu een stuk uitgebreider zal zijn maar dat gaan we nog zien. Als designer kan je opgepikt worden door een modelabel. Deze geven vaak opdrachten om nieuwe items te ontwerpen om hun collectie mee aan te vullen. Als je dus iets nieuws voor ze hebt maak je kans om op te vallen en mooi even reclame te maken voor je eigen winkel.

img_styleboutique_3ds_fashionshow

Als laatste kan je als model aan de slag. Zoals ik eerder aangaf kon je in de voorgaande games meedoen aan modeshows. Ook nu draait het weer om de juiste outfit en nu combineer je dat met haar en make-up. Als je het goed hebt gedaan kom je met de beelden uit de fotoshoot op billboards en advertenties in de stad.

img_styleboutique_3ds_looks1

De laatste feature van New Style Boutique 2 Fashion Forward is dat als al het bovenstaande zoveel vergt van je virtuele ik in de fashion industrie dat je even kunt ontsnappen en je terug kan trekken in het ‘Caprice Chalet’. Hier kan je de kamers van een poppenhuis inrichten en decoreren. Deze kan je uiteindelijk online of via StreetPass delen met andere spelers.

Belangrijk om te weten is dat de game naar de 3DS zal komen en vanaf 20 november in Europa in de winkels ligt. Ik doe maar net of ik een winterslaap ga houden en neem mijn 3DS en New Style Boutique 2 Fashion Forward met mij mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.