Kids,  Swaps

Herfst Babyswap van Lauver.nl – Dit kregen wij

Ook deze keer had ik weer meegedaan aan de Babyswap, georganiseerd door Lauver.nl. Het ging om de herfsteditie en deze is al lang afgelopen, maar ik heb het nog niet kunnen plaatsen. Maar bij deze wat ik/we/wij hebben gekregen tijdens de Babyswap!

img_babyswap_herfst_2016_het_pakketNatuurlijk verscheen de postbode met een supergrote doos aan de deur! Het was in de herfstvakantie en mijn moeder was hier aan het logeren. Dus samen met haar en de kids open gemaakt. Ik kreeg er geen DUPLO blokken bij hoor, maar hou mijn adres een beetje privé!

img_babyswap_herfst_2016_de_cadeautjesKijk hoe leuk ingepakt!!Al die kleurtjes en verschillende papiertjes en teksten erop! We hebben eerst de cadeautjes verdeeld onder het uitpak-team.

Dit zat er allemaal in…

img_babyswap_herfst_2016_uitgepakt
Kijk HOE VEEL!! Leuke en nuttige dingen voor ons allen. Een heel leuk en divers pakket, maar het aller attentste vond ik dat er ook aan onze kat Bouncer was gedacht!! Hij is alleen niet geschikt voor een halsbandje, al zouden de muisjes en vogeltjes dan wel iets langer blijven leven, hij gaat gewoon heel spastisch doen.. Maar dit bandje is ook goed terecht gekomen..

img_babyswap_herfst_2016_woezel_en_pip_buurpoes
Buurpoes (een vriendje van Woezel & Pip) mag hem om! Hij ligt nu (ook in de nacht) te rinkelen als dochterlief zich omdraait in bed. Laatst had ze Buurpoes uit bed gemikt, hij maakte lawaai..

Dank je wel voor dit leuke pakket!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.