Lifestyle

Cadeauwensen bijhouden via Lijstje.nl

Door mijn ‘schoonnichtje‘, nichtje van Bart, ben ik in aanraking gekomen met Lijstje.nl. Ze had voor haar dochters een lijst samengesteld met leuke cadeautjes en deze kon je eventueel meteen (online) shoppen en afstrepen zodat ze niets dubbel zouden krijgen. Ik gebruik het nu ook en ben lyrisch!

Voor de kids maak ik rondom hun verjaardagen ook lijstjes via dit superhandig online programma. Het is vooral handig omdat de meeste mensen wel internet gebruiken, je meteen kan zien (vaak door een foto) welk cadeau het om gaat en kan je het afstrepen.

Het aanmaken van een profiel is zo gebeurd, het maken van een wensenlijstje ook en dan kan je hem voorzien van diverse categorie├źn om het nog wat overzichtelijker te houden. Daarna is het proppen maar, het lijstje moet tenslotte gevuld worden. Je kan dit het hele jaar door doen. Zo nu en dan kom ik iets tegen en denk, dat is handig voor mijn verjaardag! Even invullen dus, zo gepiept.

Door de samenwerking met diverse affiliate programma’s kan je met het intypen van een paar woorden al het product vinden bij deze shops en selecteren. Als hij aan je lijstje is toegevoegd en het cadeautje word ook via deze link gekocht krijgen ze bij Lijstje.nl weer een paar cent. Zo kan je dus ook een beetje geld verdienen.

Omdat Aaron volgende maand jarig is heb ik me alweer los gelaten wat hij leuk zou kunnen vinden voor zijn verjaardag. Uiteindelijk is hij nog te jong om te snappen wat het inhoud maar cadeautjes krijgen is altijd leuk. Zeker als een cadeautje ook nog wielen bevat, haha. De genodigden die vragen naar eventuele verjaardagswensen kunnen dan de link krijgen naar de cadeaulijst van, in dit geval, Aaron. Heel handig, zo kan iedereen het zien, hoef je niet iedereen apart bij langs te gaan en kan men zelf iets kiezen.

Handig om te weten, je kan jouw lijstje ook beveiligen zodat niet iedereen het ziet. Je kan er een vraag aan koppelen ‘waar woon ik‘ of een wachtwoord die er voor zorgen dat het lijstje dan pas zichtbaar zal worden. Oh en ook zeker handig om eventuele wensen voor Sinterklaas en de kerst op te verzamelen.

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van Lijstje.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.