Foto's,  Persoonlijk

Vier generatie foto – oma, mama, ik en dochterlief

In de lijn van geboortes, in de familie, aan mijn moeders kant, zijn de eerstgeborene meisjes! Met op de eerste plaats mijn oma, gevolgd door haar oudste dochter mijn moeder, gevolgde door haar oudste dochter ikke met als laatste gevolgd door mijn dochter Lieke.

Zulke momenten moeten vast gelegd worden en dat heb ik onlangs ook even gedaan toen we toch in Groningen waren!


Van links naar rechts: Ik, mijn moeder, mijn dochter en mijn oma.

Zoals je kan zien is dochterlief een beetje lollig aan het doen, wat het ook een leuke foto maakt. Wat je niet kan zien is dat mijn oma twee tellen later ook een gekke bek had getrokken maar toen was de foto al gemaakt.

Mijn oma zal dit jaar in augustus 79 (1938) worden, mijn moeder in april 60 (1957), ik tik de 37 (1980) in december aan en Lieke is net 5 (2012) in februari geworden. Wat een verschil in leeftijden, generatiekloven en achternamen vormen we met ons viertjes.

Sidenote: Ik stuurde dit kiekje naar mijn tante die reageerde met een foto van haar buik, waaraan ze eerder die week was geopereerd, die verwachte ik dus echt niet, hahaha! Beterschap tante <3

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.