Leestafel,  Persoonlijk

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in september 2020

Ook in september heb ik de nodige leesmeters gemaakt. Net zoals kinderen die op de basisschool zoveel mogelijk moeten lezen, doe ik dat ook, alleen vrijwillig! Op elk vrij moment van mijn dag zit ik weer met mijn neus in de boeken. Hoewel het wel via mijn telefoon gaat, wat ook reuze handig is, heb ik nog geen vierkante oogjes.

In willekeurige volgorde heb ik de volgende boeken gelezen.

WWW Serie van Miranda Hillers
– Dex
– Kai
– Liam
– Collin

Deze serie heeft vier delen, waarin vier verschillende huisgenoten niet alleen vrienden zijn, maar ook teamgenoten van de plaatselijke voetbal. In hun leven als (eerst nog) vrijgezelle gasten, komen ze al gauw een dame tegen die niet meer uit hun hoofd gaat en is de jacht gestart met de nodige ups en downs. In dit verhaal gaat het om Dex die Mila ontmoet waarin Dex blijft vinden dat zij te goed is voor hem. Ik heb het eerste deel gelezen, het leest wel lekker weg. Miranda Hillers weet je als lezer wel vast te pakken. Je kan het ook los lezen van elkaar, maar de vrienden komen ook in elkaars verhaal zo nu en dan naar voren. Ik ben eerst verder gaan lezen voor ik verder ga met deze serie, met Kai, gevolgd door Liam en de serie stopt met het verhaal van Collin.
WWW-serie @ Bol.com


Lola geeft zich bloot
van Rachel Gibson
Dit boek is los te lezen. Hoewel ik dacht dat ik eerst een verhaal over een model zou lezen die zich wilde schuilen voor een schandaal, werd het toch nog best spannend! Zeker als er een ex-SEALs vent in beeld komt. Hij kent haar van de posters en billboards in de stad, zij weet niets van hem, behalve dat ze hem een eikel vindt omdat hij haar boot in beslag heeft genomen. Ik genoot van elke letter en heb me af en toe rot gelachen om de situaties en acties waar Lola in terecht kwam, zeker als ze uiteindelijk samen een ‘klusje’ gaan doen. Het was jammer dat het verhaal ten einde kwam.
Lola geeft zich bloot @ Bol.com


Sullivan Serie
van Belle Andre
– Op het eerste gezicht

Als je zeven kinderen hebt, kan je ook zeven boeken schrijven natuurlijk! Het eerste deel heb ik al gelezen en met de tweede ben ik al begonnen, maar die komt op een volgend leeslijstje. Wow, wat kan ik erover vertellen, het eerste boek gaat razendsnel wat ik bijna ongelofelijk vind. Hoewel in andere boeken die ik heb gelezen, de liefde ook snel kan gaan vond ik het in dit verhaal toch een beetje te snel gaan. Hoewel het er liefdevol aan toegaat miste ik toch ‘iets’, ik weet alleen niet wat precies. Uiteindelijk zijn er dus zeven delen waarin we meekijken in de diverse levens van de Sullivan kinderen. In principe zijn alle delen los te lezen, wel kom je natuurlijk de andere broers en zussen tegen in elkaars verhalen.
Sullivan Serie @ Bol.com


Mayson Broers serie
van Aurora Rose Reynolds
– Asher
– Trevor
– Cash
– Nico
Wat een heerlijke serie van de vier Mayson broers! Ze kwamen in het Kobo Plus abonnement voorbij, waarin ze tijdelijk gratis te downloaden waren (voor zover je gratis in een abonnement iets gratis kan noemen..) Ik had de eerste twee delen al, maar wilde wachten met lezen tot ik ze allemaal zou hebben. ‘Iets met door kunnen lezen’.. Hoewel ze makkelijk los van elkaar te lezen zijn voel je de broederlijke band heel fijn aan door alle vier de boeken heen. Vier stoere gasten die vol in het leven staan en het pad met een bepaalde dame weten te kruizen, iets met een bepaalde Mayson ‘vloek’, die aangeeft wanneer ze de liefde van hun leven hebben gevonden. De verhalen lezen zo fijn weg, wat actie, liefde, romance en best veel humor is wat je krijgt bij deze boeken serie. Je sluit deze gasten echt in je hart! Elk boek heb ik in no-time gelezen en volgens mij is het zelfs zo dat er boeken zijn over de kinderen die deze broers krijgen. Waarbij de kinderen ook te horen krijgen over de ‘vloek’. Hoewel ze voornamelijk denken dat deze vloek alleen voor de mannelijke partij opgaat, is hij net zo voor de jonge meiden die geboren zijn. Helaas zijn die delen alleen nog in het Engels, dus sla ik ze voor nu even over.
Mayson Broers @ Bol.com


Flirten met.. Serie
van Natasha Madison
In deze serie zijn vier boeken in totaal. Inmiddels heb ik de eerste twee gelezen en met de derde ben ik nog bezig. In het eerste deel maak je kennis met de hoofdpersonages en lees je het boek vanuit ‘haar’ ogen. In het tweede deel ga je verder en zie je het vanuit de ogen van de beste vriend van de ‘hij-persoon’ (volgen we het nog?) Flirten met de ex is het derde deel en Flirten met de buurman het vierde deel.
Ik heb me kapot gelachen om het eerste boek! Wat een grappen en grollen komen er voorbij als twee volwassen mensen elkaar gigantisch dwars gaan zitten en dit hilarische verhalen oplevert. De humor in dit verhaal is echt briljant!! Verder heb je natuurlijk het opbloeien van een relatie tussen een man en vrouw, voor zover dat mogelijk is. In het tweede deel is het wat mij betreft even tandenknarsen omdat je het eerste boek nog eens meekrijgt, alleen dan vanuit de ogen van de beste vriend. Het is een beetje herhaling en ondanks dat het leuk kan zijn om het vanuit een ander perspectief te lezen, moet ik bekennen dat het echt saai was! Uiteindelijk gaat het gelukkig meer over een nieuw verhaal tussen twee volwassenen (beste vriend uit het eerste boek en de zus van uit het eerste boek).
Flirten met de baas @ Bol.com
Flirten met de Playboy @ Bol.com


Soulmate serie
van Natasha Madison
Wauw, wauw, wauw! Wat een genot om deze serie te lezen en een serie die ik ook echt nogmaals wil gaan lezen. In vier delen maak je kennis met niet alleen heerlijke mannen maar ook met het spelletje Hockey en de wereld er omheen. Niet alleen het spel op het ijs, maar het spel eromheen spat van de (digitale) bladzijdes af. Je komt de personages uit de boeken regelmatig nog tegen en dat schept ook weer een band. Volgens mij komen de personen uit Flirten met de Baas zelfs nog voorbij. Als je trek hebt in bad boys, gespierde en bazige mannen, dan is dit een aanrader. Deze auteur is fantastisch!
Soulmate 1 – Onafwendbaar
Soulmate 2 – Onafscheidelijk
Soulmate 3 – Onweerstaanbaar
Soulmate 4 – Onvoorspelbaar


Zwicht serie
van Lilia Moon
Een hele serie genaamd Zwicht waarbij je in elk boek kennis maakt met twee personen. Het eerste deel gaat over Emily & Damon en Emily krijgt hierbij een kijkje in de keuken van Damon uit de BDSM wereld. Hoewel sommige stukjes leuk zijn, is het voor mij voornamelijk tenenkrommend. Het is niet heel bijzonder of spannend, tenzij dit de eerste keer is dat je een boek uit dit genre leest kan het misschien een eyeopener zijn. Maar daar heb ik al teveel van dit soort boeken van gelezen. Er is dus een serie van met meer boeken, maar die laat ik eerst liggen tot ik echt niets meer te lezen heb denk ik. Ik ben zelfs niet eens nieuwsgierig..
Geketend 1 – Zwicht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.