Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in oktober 2020

Afgelopen maand lijkt het wel alsof ik voornamelijk series heb gelezen, op een enkel boek na dan! Ik kwam de serie van Anne Zaires tegen die me flink wat leesuurtjes heeft weten te bezorgen. Hoewel ik de boeken ook aardig heb weten te verslinden van haar. Op twee boeken na heb ik de reeks gelezen, ik wacht tot ze vertaald gaan worden. Ook wist

Koning van de Scotch door Penelope Sky
Hoewel de boekenseries van Penelope Sky op een bepaalde volgorde gelezen zouden moeten (kan!) worden gelezen, doe ik het gewoon lekker niet. Ik heb al eerdere verhalen van haar gelezen en nu vond ik het tijd voor de Scotch reeks, de eerste van alles series.

Joseph, de broer van London, heeft een grote fout gemaakt. Om hem terug te pakken, wordt zijn zus ontvoerd als onderpand. Maar zelfs als haar broer het bedrag dat hij schuldig is weet te verdubbelen, geeft haar nieuwe eigenaar haar niet op. Hij besluit uiteindelijk haar te houden en ze blijkt misschien ook wel nuttig te zijn. Zijn behoefte aan wraak is verminderd, krijgt hij zijn woede onder controle. Hij is van belangrijke komaf, zij niet, zal dit ook nog een obstakel kunnen zijn?

1 De Koning van de Scotch €5,99 ebook
2 De Koningin van de Scotch €9,99 ebook
3 Het Koningshuis van de Scotch €9,99 ebook

Verwrongen-trilogie, Gevangen-serie & Mijn Kwelling-serie van Anne Zaires
Zoals ik al wel eens eerder heb gedaan, de verkeerde volgorde van een boekenserie lezen. Zo was ik gestart in de serie, Mijn Kwelling, tot ik het tweede boek uit had en deel 3 en deel 4 nog niet uit zijn, of niet vertaald in het Nederlands. Na enige research kwam ik erachter dat ik als eerste de Verwrongen serie moest lezen, dan de Gevangen serie en dán pas de Mijn Kwelling serie. Inmiddels ben ik helemaal bij en kan ik wachten tot de laatste twee delen van de Mijn Kwelling serie uit zijn. In alle drie de series krijg je te maken met Dark Romance en worden de vrouwen tegen hun wil in vast gehouden, ze moeten zich aanpassen en proberen om niet verliefd te worden op hun cipier!

Verwrongen-trilogie
Als Nora Leston op haar achttiende verjaardag Julian Esguerra ontmoet, komt haar leven op zijn kop te staan. Ontvoerd en naar een privé-eiland gebracht is ze overgeleverd aan de genade van een machtige, gevaarlijke man wiens aanraking haar in vuur en vlam zet.
Wat een verhaal! Ontvoerd worden omdat degene die je eenmaal hebt gezien heeft bedacht je te willen hebben. Bizar!! Heerlijke Dark Romance

– Verwrongen @ Bol.com
– Verscheurd @ Bol.com
– Verbonden @ Bol.com

Gevangen serie
Yulia Tzakova werd op jonge leeftijd gedwongen zich bij een geheime spionagedienst aan te sluiten. De Russische spionne, die zich voordoet als tolk, is gevaarlijke mannen daarom wel gewend. Toch heeft ze nog nooit een man ontmoet die zo meedogenloos en intrigerend is als Lucas Kent. De keiharde huurling maakt haar bang, maar toch voelt ze zich tot hem aangetrokken – ook al heeft ze geen keus dan hem te verraden.
Lucas Kent is de rechterhand van een machtige wapenhandelaar. Nog nooit heeft hij een vrouw ontmoet die hij zo aantrekkelijk vond als Yulia. Zijn obsessie met de beeldschone blondine zorgt ervoor dat hij haar koste wat het kost in handen zal krijgen om haar te laten boeten voor haar verraad.
Het gaat deels verder op wat er eerder in het eerste boek is gebeurd. Lucas werkt namelijk voor Julian en zo leer je ook de derde man, Peter, tegen die je in de Mijn Kwelling serie leert kennen. Op sommige momenten is het heel spannend, zeker erg dark en de romance zit er ook nog bij.

– Gevangen @ Bol.com
– Gebonden @ Bol.com
– Geclaimd @ Bol.com

Mijn Kwelling-serie
Hij kwam me ‘s nachts halen, een wrede, aantrekkelijke vreemdeling uit een van Ruslands gevaarlijkste gebieden. Hij martelde me, vernietigde me en verwoestte mijn wereld tijdens zijn zucht naar wraak. Nu is hij terug, maar het zijn niet mijn geheimen die hij wil. De man uit mijn nachtmerries wil mij.
Vanaf het begin wist dit boek me te imponeren! Donker, spannend en het leest in sneltreinvaart! Omdat ik dit boek als eerste had gelezen en pas na het tweede deel erachter kwam dat het een soort van vervolg was op de gevangen-serie ben ik begonnen met het aller-eerste deel. Zo leerde ik in de loop van de tijd de mensen kennen die ook in dit boek voorkomen. Deze series zouden ze moeten verfilmen!
De verhalen boeien tot de laatste pagina en dan is het alsnog jammer dat het voorbij is. Al is het jammer dat sommige pikante scenes best veel op elkaar lijken, dan is het na drie series wel veel van hetzelfde. Maar de verhaallijn is in elk boek uitgebreid en fijn om te lezen.
– Mijn Kwelling @ Bol.com
– Mijn Obsessie Bol.com
– Destiny Mine (nog niet vertaald) Engels @ Bol.com
– Forever Mine (nog niet vertaald) Engels @ Bol.com

Overgave trilogie van Maya Banks
Hoewel de verhalen van deze overgave trilogie ook prima los te lezen zijn (standalone), is het toch aan te raden dat áls je ze toch gaat lezen, met het zogenaamde eerste deel te beginnen. De personages komen nog in elkaars verhalen voor en anders lees je informatie die je nog niet had willen lezen, spoilers.. Ga je mee op avontuur in de wereld van de overgave op verschillende manieren?
Overgave-trilogie 1 – Laat me nooit meer los
Overgave-trilogie 2 – Ik geef me over
Overgave-trilogie 3 – Voor altijd van jou

Ademloos trilogie van Maya Banks
Ook deze drie verhalen zijn los te lezen! Maar als je er toch aan gaat beginnen, doe dit dan op volgorde. Er loopt namelijk een klein rood draadje door de verhalen die misschien toch wel fijn te lezen is als je dit op de gegeven volgorde doet. Jouw keuze, maar ik geef graag deze tip mee. Deze serie vond ik trouwens wel erg fijn om te lezen, hoewel de drie heren die in de boeken voorkomen een eigen verhaal hebben, komt het slaapkamergebeuren in de meeste gevallen telkens op hetzelfde neer. Had wel wat meer variatie in gemogen.
Geheim verlangen
Gevaarlijke liefde
Vurige obsessie

Bad Girls serie van Cecilia Campos
Met vier delen in de ‘Bad Girls’ reeks heb ik me gestort op de eerste twee boeken van Cecilia Campos. Hoewel de serie uit vier delen bestaat, gaan de eerste twee boeken over dezelfde hoofdpersonages. Hoewel het idee voor het verhaal naar mijn idee best origineel is, zich veelal in Nederland afspeelt en ook nog eens een stoere trucker girl vertegenwoordigd komt het me toch een beetje te gemaakt over. Of dat komt juist door het mannelijke hoofdpersonage. Dan klopt het wel, maar het kon me toch niet genoeg boeien om verder te lezen. Gelukkig ken ik mezelf en ga ik hem heus wel verder lezen, want mijn nieuwsgierigheid wint toch altijd.
Kwijt
De Big Bos komt uit Amerika over naar Nederland. Dat hij al jaren een oogje heeft op de dame in kwestie, hoeft hij haar alleen nog maar te overtuigen dat ze voor elkaar zijn bestemd.
Stuurloos
Het verhaal gaat verder waar het eerste deel is gestopt. Alleen heeft het me nog niet zodanig weten te boeien, dat ik het verhaal verder heb gelezen.

Hart tegen Hart van Cara Connelly
Heerlijk verhaal. Na een rechtszaak komen de hoofdpersonen van het boek op dezelfde bruiloft terechtkomen. Ze besluiten om aardig tegen elkaar doen, om de sfeer goed te houden. Ze zijn beide ook niet van plan om verliefd te worden, toch gebeuren er wel veel dingen/momenten die hilarisch geschreven zijn. Het hoger beroep, van de rechtszaak waar ze recht tegen over elkaar stonden, komt er nog aan. Daarnaast is er een zeer bemoeizuchtige moeder. Ik vond hem echt heel leuk, toch luchtig en hilarisch met een smeuïg kantje.
Hart tegen hart (los te lezen)

Stap voor Stap van Cara Connelly
Nog een titel van Cara Connelly is Stap voor Stap. Deze is momenteel niet (meer?) op Bol.com te vinden, alleen nog in een verzamelalbum en is prima los te lezen. Heerlijk om bij weg te zwijmelen.
Playboy Miljonair Adam LeCroix eist dat advocate Maddie St. Clair hem uit de problemen helpt; zij is immers ook degene die hem in de problemen heeft gebracht! Vijf jaar eerder beschuldigde zij hem van diefstal, waardoor zijn verzekeringsmaatschappij hem nu weigert uit te betalen voor zijn gestolen Monet. Het was voormalig openbaar aanklager Maddie, alias ‘De Pitbull’, bijna gelukt om Adam te pakken voor een kunstroof, maar de arrogante kwast ontkwam. En nu, vijf jaar later, staat hij weer voor haar neus. Zijn ultimatum: of ze helpt hem de miljoenen verzekeringsgeld op te strijken waar hij recht op meent te hebben, of ze kan haar carrière vaarwel zeggen. Maddie blijft altijd keurig in het gareel, Adam kleurt graag buiten de lijntjes. Een lastige combinatie dus.
Verzamelalbum: Save the Date

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 46 = 49

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.