Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in november 2021

Wat een maand! Mijn eigen verhaal is uitgekomen, die ik natuurlijk ook weer heb gelezen. Is dat erg om te zeggen? Ik heb ook nog andere boeken gelezen en weer geschreven aan een verhaal voor een nieuwe schrijfwedstrijd. Ook heb ik diverse verhalen in de kerstsfeer gelezen waar ik een ander item aan ga wijden. Dus deze zie je binnenkort verschijnen.

Spion op Stiletto’s van Chantal Claassen
Ken je dat? Dat je soms een verhaal leest en denkt, die heb ik al eerder gelezen? Dat had ik dus bij dit verhaal van Chantal Claassen. Ik denk dat ik het eerder bij een wedstrijd heb gelezen en dat hij nu is uitgegeven bij een uitgeverij. Het is een leuk verhaal, alleen veel te kort.

Mate for a Month van Georgette St. Clair
In oktober heb ik al een deel gelezen van deze shifter serie. Hoewel ik hem okay-ish vond, ben ik toch verder gaan lezen in dit tweede deel. Hoewel het een losstaand verhaal is, komen personages uit het eerdere boek ook weer terug.

Destino serie van Sanne van Ooijen
In deze serie gaan we mee naar Italie en maken we kennis met Ivy. In de boekenserie gaan we in de eerste twee delen eigenlijk alleen op pad met Ivy en Rocco, in het derde deel lees je vanuit verschillende personages. De momenten van de betreffende personages zijn erg kort waardoor je veel meer ingaat op de intieme momenten en deze elkaar snel op lijken te volgen. Verder is het een heerlijke serie om te lezen en zeker eentje die ik nogmaals wil gaan lezen.
– Onbevangen
– Onverwacht
– Oneindig

De Stagiair van Lizzie van den Ham
Een verboden liefde! Op het Thorbeck college slaat de liefde met enige regelmaat in en is het handig, of kan het handig zijn, om de boeken toch op volgorde te lezen. Zo’n boefje als ik dan soms ben heb ik dit verhaal gelezen en dat was ook prima. Al kwamen er wel verwijzingen in voor naar eerdere personages, het was voor mij niet storend. Het verhaal is heerlijk om weg te lezen en is zeker een aanrader.

July van Aurora Rose
Ken je de Mayson broers nog? Deze hebben kinderen gekregen en deze krijgen ook allemaal een eigen verhaal. De eerste die aftrapt is July en ook dit is weer een heerlijk verhaal om te lezen.

Jij, Ik, Wij van Hannah Hill
Deze serie bestaat uit drie delen en zijn een emotionele roller coaster. Het ene moment is het liefdevol, het andere moment slik je een brok in je keel weg. Jij eindigt met een open eind, Ik ook en in Wij is het gelukkig een happy end. Hoewel ik mezelf niet kon beheersen heb ik in het laatste deel eerst het einde gelezen. Ik moest weten of het goed zou eindigen. Maar de pannenkoek die ik ben leest dan net weer een stukje dat vanuit de ogen van de mannelijke hoofdrolspeler worden verteld en heb ik er meteen een andere gedachte bij, eentje waar ik niet blij van werd. Dus tip van Flip, niet meer doen! Of gewoon beter kijken. Deze reeks maakte zeker indruk op me en ik moest dan op een gegeven moment ook wel een traantje wegpinken. Lang geleden dat dat was voorgekomen. Inmiddels ben ik weer gekalmeerd en heb ik alles onder controle, fijn als een verhaal je zo opzuigt.
– Jij
– Ik
– Wij

Angels Case van Anna Zaires en Dima Zales
Twee delen in deze serie maken één verhaal.
– Angel’s Case
– Devil’s Lair

Stone van Theodora Taylor
Eigenlijk is dit een deel uit een reeks waar ik middenin ben gestapt. De achterflap sprak me aan waardoor ik hem ben gaan lezen. Maar op de een of andere manier vond ik hem minder spannend dan ik had verwacht. Misschien omdat er regelmatig een verwijzing kwam op eerdere delen uit het boek. Misschien omdat het toch niet spannend genoeg was geschreven. Hij is alleen vanuit haar te lezen, wat hij denkt en doet zou misschien meer spanning aan het geheel kunnen leveren. Het verhaal zelf was wel boeiend. Ik weet ook niet of ik deze serie verder ga lezen.
– Stone: Her Ruthless Enforcer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.