Leestafel

Dit heb ik gelezen: mei 2024

Daar waar ik dacht dat ik in februari veel heb gelezen, vooral door de korte verhalen rondom Valentijn, is het deze maand wel gelukt om dat te evenaren. Ook door de iets-wat-korte verhalen die ik heb gelezen. Ik ging verder met de Mr. Serie, de nieuwste van Natasha Madison kwam uit en ben ik na een rond brandweer weer terug bij de hockey verhalen.

Dit heb ik gelezen in mei…

> Mr. Bloomsbury (Louise Bay) workplace, enemy to lovers
> Grote handen en een kleine handdoek (Nicole Schelling) kort verhaal
> Kate’s Crew, Powertools #1 (Jayne Rylon)
> Morgan’s Surprise, Powertools #2 (Jayne Rylon)
> Kayla’s Gift, Powertools #3 (Jayne Rylon)
> Devon’s Pair, Powertools #4 (Jayne Rylon)
> Nailed to the Wall, Powertools #5 (Jayne Rylon)
> Hammer it Home, Powertools #6 (Jayne Rylon)
> De boer die ze niet kent (Emma Anna, Lisanne Stam, Renée Olsthoorn) kort verhaal
> Meant for Her (Natasha Madison)
> Mr. Nothing Hill (Louise Bay)
> Pas op, heet!,  Boston Fire #1 (Shannon Stacey)
> Niet te blussen!,  Boston Fire #2 (Shannon Stacey)
> Brandgevaarlijk,  Boston Fire #3 (Shannon Stacey)
> Dirty Secret (Mira Lyn Kelly)
> Hot as Puck (Lili Valente)
> Sexy Motherpucker (Lili Valente)
> Puckoholic (Lili Valente)
> Puck me baby (Lili Valente)
> Pucked up love (Lili Valente)
> Wat als jij en ik (Emma Anna) stepbrother/sister, secret love
> Dirty Hookup (Mira Lyn Kelly)
> Dirty Rebound (Mira Lyn Kelly)
> Dirty Talker (Mira Lyn Kelly)

De Mr. serie van Louise Bay moest even wijken voor andere titels. De verhalen waren leuk, maar ik vond ze soms wat langdradig. Toch ben ik wel blij dat ik ze heb gelezen omdat ze wel heel leuk waren. Het verhaal stak goed in elkaar, was grappig, sexy en leuk. De Powertools serie zijn niet heel lange verhalen en maakten wel dat ik door wilde lezen. Er schijnt nog een deel te zijn, maar ik vond het voor nu wel genoeg, er is maar zoveel ruiling dat een mens aan kan tussen partners, hihi. De nieuwste van Natasha Madison was emotioneel, zo moeilijk om te lezen, zeker in het begin. Het is goed geschreven, emotioneel, moeilijk, maar toch respectvol en liefdevol. Uiteindelijk liep het goed af, zoals we gewend zijn van de Hockey Royalty. Aan het einde word gehint naar een volgend deel waar ik heel erg naar uitkijk.

De Boston Fire reeks was een serie waar ik vol goede moed aan begon. Er zijn nog een aantal boeken van de serie, maar na drie delen was ik er wel even klaar mee. Ik kan de vinger er niet op leggen waarom, maar ik denk dat de eerste drie boeken me het meeste aanspraken omdat het om een broer en twee zussen ging. Ik voelde de connectie niet met de andere hoofdrolspelers denk ik. Door naar de Hockey-reeks van Lili Valente, ik heb ze gelezen en van genoten maar als ik dan de Hockey-serie van Mira Lyn Kelly (die ik al eerder heb gelezen, kwam ik tijdens het lezen achter. Het kwam me zo bekend voor, haha) dan spreekt de laatst genoemde auteur mij net wat meer aan. Beide series leuk, misschien omdat de reeks van Mira Lyn Kelly wat minder lange verhalen zijn. Dat soms ook betekend, minder herhaling van bepaalde woorden, zinnen, alinea’s die ik al twee keer voor had zien komen. Beide een aanrader, maar als ik een tip moet geven dan staat Natasha Madison sowieso bovenaan, gevolgd door Mira Lyn Kelly en dan voor nu Lili Valente.

Last but not least, Emma Anna. Op o.a. Instagram komt ze met enige regelmaat voorbij en zijn mensen lyrisch over haar verhalen. Dan is het toch eens tijd om daar zelf eens iets van te gaan lezen, dus begon ik met ‘Wat als jij en ik’. Ik kon hem moeilijk wegleggen en het verhaal boeide me en bracht een aantal verrassingen of plottwists met zich mee die ik niet aan had zien komen. Het is mooi verwoord, en ik ging er helemaal in mee. Ik ga zeker nog iets van haar lezen, dit smaakt naar meer.

Mijn totaal deze maand: 24 boeken
Totaal 2024 tot nu toe: 88 boeken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.