Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in juni 2021

Nou, het is al bijna augustus als ik dit bericht op mijn blog zet, maar soms moet je kiezen tussen lezen en schrijven. Werken en bloggen. Het huishouden en.. Anyway, bij deze mijn leeslijst! De boeken die ik heb gelezen in juni. Er mist één titel in het overzicht. Deze is van de Chicago Bratva en daar heb ik het derde deel van gelezen, alleen heb ik nog niet eerder over de andere delen geschreven, dus die moet ik nog even onder de loep nemen. In juli heb ik het vierde deel gelezen, dus neem ik de serie mee naar juli. Enjoy mijn waslijst!

Smirnov Bratva serie door T.L. Smith (Engels)
Deze serie bestaat uit vier delen over de Russische maffia, die ook wel Bratva worden genoemd. Een serie waar je eenmaal in begint en dan ook uit wil lezen tot de laatste letter. De plots zijn goed om te lezen, ze komen in elkaars verhalen terug en je voelt de kameraadschap tussen de mannen. Ik vond het echt jammer dat het voorbij was en ik deze Bratva Boys los moest laten. Hoewel ik deel twee, vanwege het hoge gehalte van ‘too much details’ is de serie de moeite waard om nogmaals te lezen. Welk deel was dan mijn favoriet? Lastig kiezen, maar ik denk dat deel 3 en deel 4 het mooiste waren. Hoewel in deel 4 het er ook erg heftig aan toe kan gaan.. Zeker geen serie om te lezen met een zwakke maag.

Distrust (Smirnov Bratva Book 1)Distrust
Ze was een geest op hakken, ze kwam en verdween ook net zo snel weer. Hij Bratva leider wil haar, maar kan haar niet hebben, zodra ze een moment samen hebben beleefd loopt ze zijn leven weer uit. Kazier is in eerste instantie uitgehuwelijkt met Freya (haar verhaal gaat in deel 3 verder) maar ze zitten er beide niet op te wachten. Kazier wil Elina, alleen heeft zij een geheim, en dat wat ze ook maar samen hebben, maar zo kapot kan maken.

DisbeliefDisbelief
Iedereen heeft een bepaalde functie binnen de Bratva Cell en in dit deel krijg je een hele hoop gorigheid voor je kiezen! Death is een ‘schoonmaker’ en dan heb ik het niet over je het poetsen van je huis. Ik heb diverse stukken overgeslagen, omdat het te gedetailleerd was over hoe hij als ‘schoonmaker’ te werk gaat. Hij ziet zichzelf als dood (zijn nickname zegt genoeg..) en zij, Pollie, zij is leven. Ondanks de smerige scenes die je waarschijnlijk nachtmerries geven is er ook een hoop luchtigheid en zijn sommige stukken te hilarisch om hardop bij te moeten lachen.

DefianceDefiance

In dit derde deel krijgen we het verhaal van Freya en Viktor te lezen. Viktor en Freya worden uitgehuwelijkt, Kazier heeft besloten dat Viktor met haar mag trouwen. Eenmaal ja te hebben gezegd is er alles behalve de witte broodweken. Freya is er namelijk helemaal klaar mee om te doen wat anderen haar opdragen en Viktor doet alles wat hem wordt opgedragen, ook al is hij het er niet altijd mee eens, door zijn Bratva broeders.

DismissedDismissed
Anton is een man die veel rondscharrelt tot Sam. Haar wil hij hebben, als het dan niet kan neemt hij genoegen met een nacht. Als dan blijkt dat dit niet voldoende is start zijn jacht. Sam is een stripper en leeft haar leven voor haar zusje zodat ze kan studeren. Hoewel ze haar best doet geen gevoelens voor Anton te krijgen, overkomt het haar toch. Als er dan nare dingen gebeuren, misbruik, slaat ze dicht en duwt ze alles van zich af. Als ze er dan beide achter komen dat ze elkaar toch nodig hebben, is het hopelijk niet te laat.

– De hele serie kan onder de naam Bratva Boys (Smirnov Bratva), gedownload worden, via je Kobo Plus abonnement. In het Engels te lezen.

Grade A Beefcakes Serie 1 – 5 door Vanessa Vale (Engels)
Honger? In vlees? Of een lekkere vent? In elk boek zijn er niet één maar twee mannen die een vrouw claimen. Drie broers en hun beste vriend, waarvan er eentje gaat kwartetten met zijn drie beste vrienden, een neef en zijn beste vriend en dan het kleine zusje die geclaimd wordt door twee mannen. Leest lekker weg, korte verhalen met een interessante wending en stilt zeker geen honger..

Grade-A Beefcakes Complete Boxed Set by Vanessa Vale | NOOK Book (eBook) |  Barnes & Noble®– Sir Loin Of Beef
– T-Bone
– Tri-Tip
– Porterhouse
– Skirt Steak

De serie is gratis voor Kobo Plus lezers en beschikbaar via Bol, in het Engels. Grade-A-Beefcakes Serie.

Bachelor Auction #3 door Vanessa Vale (Engels) (ook in Nederlands beschikbaar!)

Geef mij de touwtjesHand me the Reins
In mei heb ik de eerste twee delen al gelezen, Bachelor Auction deel 1 & 2. De serie die gaat over drie broers waarvan de dame die ze onder haar hoede heeft genomen nadat hun ouders zijn overleden, het de hoogste tijd vindt dat ze gaan settelen. In dit laatste deel gaan we mee op pad met de laatste broer, die zich niet wil binden omdat hij het verlies niet nog eens wil ervaren toen zijn ouders kwamen te overlijden. Zij heeft een date nodig om haar moeder en zus te choqueren, voor de bruiloft van haar zus. Haar ex, die nog steeds bevriend is met het bruidspaar zal ook aanwezig zijn. Laat haar tante haar hier nu eens bij helpen door voor een klein bedrag op de beste man te bieden! Hilarische momenten, grappige situaties en een hoop liefde krijg je voorgeschoteld. Het is jammer dat er niet meer broers zijn. Ik heb de serie in het Engels gelezen, maar hij is inmiddels ook in het Nederlands te koop en staat in Kobo Plus.
Deel 1: De kneepjes van het vak
Deel 2: Terug in het zadel
Deel 3: Geef mij de touwtjes

Brooklyn Serie door Sarina Bowen (Engels)
BrooklynaireBrooklynaire
Al zeven jaren werkt Rebecca voor Nate. Vanaf het eerste moment is er een klik, op professioneel gebied, natuurlijk. Hij is verloofd, dus kan er niets gebeuren. Ze regelt van alles voor hem en beheert zijn hockey team. Hij heeft haar expres op een ander deel van zijn bedrijf geplaatst omdat hij haar niet uit zijn hoofd kan krijgen, zijn concentratie is verdwenen als ze in de buurt is. Dus werken ze niet meer direct samen. Maar dan valt Rebecca en heeft ze hier veel last van en is hij de eerste die inspringt om haar te helpen. Hij neemt haar in zijn huis, omdat zij die van haar deelt met haar zus, haar vriend en hun baby. Ze heeft rust nodig en dat kan ze alleen bij Nate thuis krijgen. Dat er ook iets meer gebeurd dan alleen rust, is niet heel verrassend, de chemie tussen de twee is erg aanwezig. Na een moment samen ontwijkt Rebecca Nate, wat haar gezondheid niet ten goede komt. Als er nog een scharrel van hem opkomt en laat weten zwanger te zijn, dan is het hele feest helemaal compleet. Is er dan nog wel een toekomst voor Rebecca en Nate weggelegd?

Er zijn meer delen in deze zogenaamde ‘Brooklyn Serie’, ik moet eerst de volgorde van uitgave uitzoeken voor ik de rest ga lezen. Maar aangezien dit verhaal echt leuk was, moet ik daar misschien eens haast mee maken.
* Brooklynaire (meende dat het een Kobo Plus boek was, maar hij staat voor €4,99 te koop bij Bol.)

Bad Boy Alpha’s door Renee Rose & Lee Savino (Engels)
Welkom in de wereld van de shifters! Korte verhalen met verschillende type mannen en vrouwen die een verborgen dier in zich huisvesten. Zo start het allemaal met de weerwolven, maar maak je al snel kennis met de poema, tijgers, uilen, beren en nog veel meer. Inmiddels heb ik in juni een drietal boeken gelezen met elk een koppel in de hoofdrol die elkaar ontmoeten. Daarnaast is er een rode draad in de eerste reeks over een shifter die het bloed van shifters wil hebben om ze genetisch te manipuleren. In totaal zijn er veertien delen!! De ene speelt zich af met een miljonair weerwolf, de ander is weer met een MC (Motor Club) weerwolf alfa enzovoorts. Ze zijn in principe als stand alone te lezen, maar het verhaal op de achtergrond is het fijner om ze allemaal op volgorde te lezen. Dan is het in sommige gevallen ook duidelijk wie – wie is en hoe ze elkaar hebben leren kennen en wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

#1 Alpha’s Temptation
Alpha's TemptationJackson King is een weerwolf, verbannen uit zijn pack na een bloedbad. Hij leeft alleen en heeft geen behoefte aan een ‘mate’ (soulmate). Het bevalt hem prima tot hij in de lift komt vast te zitten met Kylie. Haar paniek op dat moment is geweldig, want ze heeft niet door dat hij haar nieuwe baas is en blijft maar doorpraten. Zijn wolf heeft interesse in haar, maar ze is een mens dus kan hij haar niet claimen (bijten). Kylie komt voor hem te werken en krijgt dan te maken met chantage waardoor ze haar baas moet verraden om een dierbare te redden. Dan is er nog een groot geheim, iets dat Kylie nooit heeft geweten. En als Jackson erachter komt dat Kylie de hacker is die zijn bedrijf bijna om zeep heeft geholpen, zal ze zijn straf moeten ondergaan. Want hoe je het ook wend of keert, Kylie is van Jackson King.
* Alpha’s Temptation

#2 Alpha’s Danger
Alpha's DangerGarret is een Alpha wolf en woont in een appartement met wat (pack)vrienden. Amber woont naast ze en als zij ze voor het eerst ontmoet vraagt ze zich af wat ze in haar appartement doen. Ze zijn lid van een Motor Club en hebben een nachtclub, dat past niet in haar wereldje als advocaat. Zodra Garret zijn wolf Amber ruikt, wil hij haar claimen. Alleen is ze een mens en weet hij niet of het kan. Al blijkt Amber bepaalde gaven te hebben die haar visioenen geven. Ze zit er niet op te wachten maar krijgt langzaam wel door dat haar buurman niet een gewone man is. De wolven vertellen nooit aan de mensen dat ze shifters zijn, maar zodra Amber er toch achter komt is er geen mogelijkheid om te ontsnappen. Zeker als ze met Garret en zijn vrienden mee moet om op zoek te gaan naar zijn vermiste zus, en hij accepteert geen nee. Kunnen ze zijn zus vinden met de hulp van Amber haar visioenen? Kan Garret haar claimen zoals zijn wolf graag wil?
* Alpha’s Danger

#3 Alpha’s Prize
Alpha's PrizeCarlos komt na jaren studeren terug in zijn pack, die al jaren door een bepaalde raad wordt geleid. Hij heeft eigenlijk niets te zeggen en is zeker niet op de hoogte van ontvoering van Sedona (zus van Garret uit Alpha’s Danger). Ze zijn beide wolven en dat ze samen in een cel opgesloten zijn tijdens volle maan zijn niet de beste omstandigheden voor wolven. Hij claimt haar die nacht en laat haar weer gaan zodra haar broer en vader met hun pack komen om haar terug te halen. Wat hij dan nog niet weet is dat ze zwanger is van zijn pup. Omdat ze een beetmark heeft kan Sedona nooit door een andere wolf geclaimd worden en besluit ze voor zichzelf te kiezen en te gaan reizen. Carlos volgt haar tot het einde van de wereld, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. En het is dan nog maar de vraag of ze samen kunnen zijn, of juist niet? Want de raadsleden, die zitten er niet op Carlos te wachten om zijn rol als Alpha op zich te nemen.
* Alpha’s Prize

Toen was juni al ten einde en moest ik toch nog een stuk of wat lezen van deze Alpha serie, dus daar ben ik in juli mee verder gegaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.