Leestafel,  Schrijfsels

Morgen komt de Verboden Verlangen bundel uit!

Zoals het vaker gaat bij de uitgave van boeken, zijn er ook een aantal partijen die de boeken mogen lezen en hier hun bevindingen over mogen schrijven. En dat is zo reuze spannend!! Want, wat vinden anderen eigenlijk van je werk? Je kan het nooit iedereen naar de zin maken en soms zal een verhaal iemand juist wel of totaal niet aanspreken. (Zie, ik dek mezelf alvast in!)

Hoe dan ook, ik ben in elk geval blij met wat ik heb geschreven, ik zou zoiets zelf ook graag lezen. Er is een groep reviewers die dus de bundel: Verboden Verlangen mogen ontvangen en hier ook iets over schrijven. Deze heb ik even opgespoord op Instagram en je kan altijd even een kijkje nemen op hun Instagram pagina, (zeker de moeite waard voor meer boekentips!)

@reading.the.books
@priscilla_dieleman_boekenfan
@sheila_hjv_inbooks
@boek.enbeest
@lorainesbooks
@lanalains_booknook
@reading.ellen
@miss_reader1984
@book.addict

Enkele die ik hierboven heb genoemd hebben al eerder werk van me gelezen, ben erg benieuwd wat ze van ‘Liefde kent geen leeftijd’ vinden. Daarnaast zal ik ook andere reviewers in de gaten houden, tag me vooral, dan deel ik met liefde je recensie van de bundel en van mijn verhaal.

Spannend proces is dit weer hoor mensen! In elk geval veel leesplezier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 57 = 67

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.