Games & Tech,  Persoonlijk

2on2 Counter-Strike Cup [You & Me]

Vanavond hebben Bart en ik meegedaan aan een 2on2 Boy & Girl Cup van Female-Gamers.nl. Een tijdje terug had ik ons al aangemeld, maar was het alweer een beetje vergeten. Maar we hebben uiteindelijk toch nog meegespeeld. Er waren zo’n 8 teams die zich aangemeld had, maar een paar waren niet op komen dagen. We hebben 3 wedstrijden moeten spelen en hebben het dus geschopt tot de Finale.

Alleen deze Finale hebben we helaas niet gewonnen. We hadden als team naam: You & Me. Onze resultaten van de matches waren:

You & Me 1606 Nal (de_dust)
You & Me 1613 Sucky Sucky 5$ (de_aztec)
You & Me 0216 Love (de_dust2)

De tweede match was erg spannend. Je speelt 2 keer 15 ronden en degene die als eerste 16 ronden gewonnen heeft wint. (Bij gelijk spel speel je nog een paar extra ronden, maar dat terzijde). Wij hadden de eerste helft met 4-11 verloren. Het werd dus een harde strijd om dat terug te pakken en als nog te winnen. Maar dat deden we wel! Jammer dat er weer gezegd werd dat Bart niet met de goede instellingen speelt, erg frustrerend! Maar de Finale was erg pittig. We hebben het gezellig gehad en daar ging het om!

Nu gaan we verder Lannen met Timo die hier is en Simon die morgen komt. Maar eerst zo slapen en morgen verder Lannen, haha.

Trusten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 12 = 16

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.