Kijk & Luister

Start seizoen 3 Hollands Next Topmodel

Gisteren was de kick-off van het 3e seizoen van Hollands Next TopModel. Dit seizoen zal worden gepresenteerd door Daphne Dekkers. Gisteren was eerst een blik op seizoen 1 en 2 en tussendoor zagen we beelden van de selectie dagen van HNTM3. Honderden meiden die in een zwarte bikini op het strand stonden. Hier werden de toekomstige modellen uit geplukt om plaats te nemen in het huis.

Wie er precies geselecteerd zijn is nog niet helemaal bekend. Daar word nog een beetje geheimzinnig over gedaan. De 12 meiden die plaats nemen in het huis zijn wel op de foto gezet (als criminelen) en hebben een zwarte balk voor hun ogen. Gisteren kon je al wel zien hoe deze meiden eruit zien, maar dat was heel kort, dus een goed beeld heb je er niet van.

Wel was te zien dat er een bekende in hun midden is, namelijk Anna Jonckers. Haar heb je waarschijnlijk al eerder gezien in het tv programma Dames in de Dop. Zij gaat nu een poging wagen om Hollands Next Topmodel te gaan worden. Als voorproefje op de nieuwe afleveringen kregen we stukjes te zien van meiden die moesten bungee jumpen, ruzie makende meiden? en een blik in de kappersstoel. Dat laatste waar een aantal het totaal niet mee eens waren. In elk geval kunnen we nu elke maandag weer voor de buis hangen om mee te kijken hoe een van deze meiden ons nieuwe Nederlands topmodel gaat worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.