Gezin & Familie,  Weekendje weg

Weekend Center Parcs Huttenheugte

Vorig weekend (5 t/m 8 oktober) zijn we met zijn vijven (Mijn moeder, broertje Marcel en zijn vriendin Joyce, Bart en ik) naar Center Parcs (Huttenheugte in Dalen) geweest en oh ja, Pepper was er natuurlijk ook bij! We zaten in een huisje vlakbij het meer (alle huisjes liggen om het meer) en we zijn (ik in elk geval wel) lekker uitgerust van alle hectiek in onze drukke leventjes.nnnnWat hebben we allemaal gedaan? Vrijdags zijn we smiddags vertrokken en zijn we nog het zwembad in gedoken. Het zwembad ziet er echt cool uit! Als je er te vaak komt word het wat saai, maar er zijn verschillende baden, stroom versnellingen, buitenbaden, grotten, glijbanen en het coolste de wildwaterglijbaan! Deze laatste kost je wat blauwe plekken, maar is wel erg cool om af te gaan. rnrnZaterdag zijn we naar de dierentuin in Emmen geweest. Ik ben daar al zolang niet meer geweest, toen ik jonger was gingen we er bijna elk jaar heen, maar op een gegeven moment niet meer. Dus wilde ik daar heel graag heen. Zo gezegd zo gedaan. Er is een nieuw gedeelte daar (gefocust op kids) met een klein aantal dieren waaronder pinquins, grote schildpadden en lama’s. Op zo’n 10 minuutjes lopen ben je in het oude dierenpark.rnrn

rn
rnrnDaar aangekomen hebben we allemaal verschillende dieren gezien, joh? Echt, jaahaa! Die hebben ze in een dierentuin. Ik heb een aantal foto’s gemaakt die je in m’n foto-album kunt bekijken. Ondanks dat het die dag erg mistig was en eigenlijk ook wel een beetje koud vond ik het wel leuk om er even rond te lopen. Er waren verschillende jonge beesten een mini aapje, een mini olifant, een mini nijlpaard met hele leuke flapperende oortjes en nog veel meer. rnrnBij de olifanten lag er een hele grote op de grond. We dachten eerst (op afstand) dat hij misschien dood was of een beeld, maar hij bleek toch echt leven te zijn, hij schommelde zichzelf weer omhoog en kreeg een vriendelijke begroeting van een andere olifant. We hebben bij de apen hun voedertijd gekeken. Daar kon je helpen ze te voeren door appels te gooien naar ze. Leuk om te zien hoe die beesten leven op zo’n eilandje en dat de mannetjes een harem van apen hebben enzo. Daarna nog even langs de Afrika tuin gelopen voor de giraffen en zebra’s, langs de zeeleeuwen, de grote beren, bizons (je weet wel van de kit), de nijlpaarden en tussendoor natuurlijk nog andere verschillende dieren. We zijn uiteindelijk gestopt bij de haaien en andere aquarium dieren en weer op weg naar ons huisje gegaan. rnrn

rn
rnrnZondag hebben we niet zoveel gedaan. We hebben gezwommen en van het mooie weer genoten. En of het mooi weer was, allemaal mensen die een bootje hadden gehuurd en over het meer gingen varen, misschien een idee voor een volgende keer. We hebben het weekend ook nog Kolonisten van Catan gespeeld. Misschien ken je het wel, misschien ook niet, maar het is erg leuk om te spelen! rnrnIk vond het weekend erg geslaagd! Ik hoop degene die ook meewaren er ook van genoten hebben. Om een aantal foto’s te bekijken moet je even naar mijn Foto-Album gaan. Om daar te komen klik je even hier: Okt 2007 Center Parcs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

96 − 91 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.