Persoonlijk

Mijn kruik stunt

Ik heb nog niets verteld over mijn meest briljante actie van vorige week. Bart moest savonds nog even werken en omdat ik dan mijn warme kacheltje naast me mis dacht ik, ik neem een kruikje mee, lekker warm! En of dat warm was… Ik dacht nog even lekker met mijn been tegen die zak aanliggen en voordat ik in slaap val haal ik hem er weer vanaf. Ja weet ik veel dat ik heel snel in slaap zou vallen (gebeurd weinig).

Maar toen Bart om een uur of 2 naar bed kwam werd ik wel wakker en liep tegen hem te brabbelen dat ik zeer had. Ik zei dat ik dacht dat ik me verbrand had en hij zei dat ik er een koud washandje tegenaan moest leggen. Maar ik was te moe en wilde meteen weer slapen. Toen uuuuuuuuuren later de wekker ging om kwart over 7 voelde ik een branderig gevoel en ja hoor ik had een tweetal blaren op mijn been zitten. rnrnHet is nu al bijna een week terug en het is op zich redelijk bijgetrokken alleen heb ik nog 2 rode plekken en 1 is een beetje open gegaan en zit een korstje of zoiets dat heel erg jeukt! Maar dat was mijn fantastische actie van laatst weer, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.