Persoonlijk

Ik was jarig (17 december)

Mijn verjaardag is alweer voorbij, ik ben weer een jaartje ouder en wijzer geworden en kan de rimpels met mak vinden op mijn gezicht, Oh god, ik word oud. Maar gelukkig voel ik me piepjong, op de goede dagen natuurlijk. Daar komt bij dat Bart me ook wel jong houd! Ik heb het op zondag de 16e gevierd, omdat er ook visite kwam vanaf Apeldoorn (Bart z’n mams, Inge en Paul) en mijn familie uit hmm.. Groningen?!
Het was een gezellige dag! Maar voordat we daar aankomen, was het eerst vrijdag de 14e.

Ik was eten aan het maken toen Bart ineens de keuken in kwam en zei, de deurbel gaat ik moet heel nodig naar de WC, kun je please even open doen. Hmm, okay. Ik liep naar de voordeur, deed hem open en mijn gezicht sprak volgens mij boekdelen. Simon stond voor de deur met een cadeautje. Simon is een goede vriend van Bart en mij en hij kwam me verrassen. Hij is blijven slapen en het was gezellig, ik vond het erg leuk dat hij langs kwam!! rnrnZondag de 16e kwam er meer visite, ik ben echt heel erg verwend, heb hele leuke cadeautjes gekregen, hieronder even een opsomming:

– Douglasbonrn
– Nintendo DS
– Een hele mooie (hand-made) klok
– Nieuw sleutelkastje, waar je een foto voorin kunt zetten
– Geurtje
– Badschuimpjes
– Een mooi deurbordje met Bart en mijn naam erop!
– Seizoen 7 van Will & Gracern

En geld, als ik nog iets ben vergeten, ik kan even niet op de rest komen (sorry!) Daarnaast heb ik nog kaartjes gekregen, telefoontjes, mailtjes mogen ontvangen en ik heb Hyves waar ook veel felicitaties op binnen zijn gekomen.

Ik ben heel blij met mijn cadeautjes en wil iedereen bedanken die aan mij heeft gedacht!!
Dikke kus voor jullie allemaal!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.