Persoonlijk

Kerstpakketten

Meestal zo rond de feestdagen krijg je van je werk een kerstpakket of misschien een kerstbonus als bedankje voor je inzet. Nu heb ik 2 banen en zou je denken, heb je vast ook 2 kerstpakketten gekregen. Nou! Ik heb er in totaal 3 gekregen!! Voor mijn kantoorbaan werk ik veel voor een klant van ons en die heeft mij ook een pakket gegeven. Je snapt natuurlijk dat ik dolblij ermee ben!nnnnVan de winkel waar ik werk kregen we allemaal een mogelijkheid om zelf een cadeau uit te zoeken. In samenwerking met de kijkshop kon je uit een heel ruim assortiment iets uitkiezen dat je graag zou willen hebben. Alles wat ik wilde hebben was al weg, of vond ik dat je dat eerst moest bekijken of het geschikt was. Maar uiteindelijk stond op de lijst een kruimeldief, die hadden we nog niet en hebben we die gekozen. rnrn

rn
rn
Bouncer vind mijn kerstpakket ook leuk 😉
rn
rnOp kantoor heb ik dus 2 pakketten gekregen, beide erg mooi! De ene kwam in een houten (wit) kist met daarop de landkaart van Nederland, verder zaten er allemaal Hollandse producten in. Delfts blauwe kleurtjes erop enzo. En een hele mooie lantaarn erin, hopelijk kan die een beetje tegen water, want hij moet gewoon in de tuin komen volgend jaar! Die kist is echt heel mooi, die moet op een mooie plaats in huis komen.rnrnHet andere pakket bevatte ook allemaal etenswaren en 2 giga mooie windlichten, die nu op de tafel voor in de kamer staan. Deze windlichten kun je zoveel mee doen, niet alleen voor kaarsen gebruiken, lekker crea mee bezig zijn. rnrnIk ben overal heel blij mee! Bedankt allemaal!!rnrnUpdate 28 december 2007
rn
rnBart heeft inmiddels ook een kerstpakket gekregen. Hij heeft ook een mooie houten kistje, die van hem is bruin met de namen van alle Nederlandse provincies erop! Heel leuk, nu hebben we er TWEE!! Maar in totaal 3 etenswaren pakketten en een zelf uitgekozen cadeau.rnrnIk heb alle producten uitgepakt en op de tafel gezet. Even kijken wat er allemaal in zat. Alleen de dozen, kisten en de kruimel zuiger staan er niet op, maar dit hebben wij allemaal gekregen:rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 40 = 48

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.