Follow me:

Happy Winter 2007 allemaal

De winter is begonnen! En hoe! Vorige week was het al lekker fris weer, heerlijk om te wandelen met de hond, okay zonder het zonnetje was het waarschijnlijk minder leuk geweest. Maar vandaag was alles zo mooi wit! Ik heb toen ik net beneden was vanmorgen een paar foto’s gemaakt in de tuin en heb toen ik met Pepper ben gaan wandelen de camera meegenomen en nog een paar foto’s gemaakt.rnrnHieronder kun je een paar foto’s bekijken. Lekker winters!

rn
rnUitzicht vanuit onze tuinrnrnrnrn
rnDe vijver vlakbijrnrnrn
rnDe vijver weerrnrnrnrn
rnPepperrnrnrnVoor meer foto’s moet je maar even in mijn Omgeving foto album kijken. Daar staan verschillende foto’s van omgevingen die ik heb gemaakt. KLIK HIER!!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

− 7 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.