Onze Bruiloft,  Persoonlijk

Alweer 12,5 jaar getrouwd

Wat gaat de tijd toch snel! We zijn inmiddels alweer 12,5 jaar getrouwd. Een koperen jubileum die we niet konden vieren. Dus hebben we er op onze manier een draai aan gegeven. We zijn verrast met bloemen, kaarten en cadeautjes en de kinderen mochten bij opa en oma logeren.

Zoals je wellicht hebt gelezen hebben we The Brownie Box – Lekkere & leuke verrassing in je brievenbus naar familie & vrienden verzonden om op afstand toch ‘iets’ aan onze trouwdag te doen.

Het is deze week ook nog eens de voorjaarsvakantie en onze dochter is bijna jarig (het kinderfeestje is al achter de rug!). Dat brengt me meteen bij een terugblik en is er een hoop gebeurd tijdens onze 12,5 jaar huwelijk. In 2022 zijn we ook trouwens ook nog eens 20 jaar samen. Hoppa, de feestelijkheden blijven komen. De hoogtepunten uit ons huwelijk zijn toch wel de geboorte van onze kinderen, Lieke in 2012 & Aaron in 2015 en de verhuizing van Groningen naar Apeldoorn. Een verhuizing waarvan ik altijd heb geroepen dat die nooit zou gebeuren, ik zou nooit weggaan uit Groningen. Nou, zeg dus nooit, nooit! Want het is gebeurd.

Ook al was het een grote stap, het is een goede stap geweest. Ik mis heus mijn familie en vrienden uit het hoge Noorden, maar gelukkig hebben we de sociale media en whatsapp, waardoor we elkaar makkelijker op de hoogte kunnen houden. Ook het versturen van foto’s van de kinderen aan familie die niet in de buurt woont is een fijne manier om ze te laten meegenieten van het opgroeien. Filmpjes worden ook altijd gewaardeerd. Zeker nu, door de corona, kan je niet zo snel meer bij elkaar langs, dus is dit een fijne manier om dichterbij elkander te zijn.

(foto 2e kerstdag 2020. Fotograaf Claudia)

Lieke is op 28 februari jarig en tikt dan de 9 jaar aan. Ze is gelukkig niet op een schrikkeldag jarig. Anders zou ze nog maar 2 jaar zijn. Aaron is op 24 mei jarig en de dag erna zijn neefje. Heel bijzonder om samen met mijn schoonzusje de zwangerschap te delen en op dezelfde dag uitgerekend te zijn. Het was bijna een familiereünie toen we beide in het ziekenhuis lagen om onze zoons aan de families voor te stellen. Ook heel bijzonder om mee te maken.

Zo zijn er nog wel meerdere momenten die indruk hebben gemaakt. Om ons heen zijn mensen getrouwd en hebben (opnieuw) de liefde gevonden. We hebben veel leuke mensen leren kennen en zo kan ik nog wel een uur doorgaan. Lees gewoon wat rond op mijn blog om meer dingen te ontdekken die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt en ik heb gedeeld.

Bedankt allen voor de felicitaties, berichtjes, bloemen en presentjes! Op naar de volgende 12,5 jaar!

Love you Bart <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

64 − = 55

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.