Foods,  Onze Bruiloft,  Persoonlijk

The Brownie Box – Lekkere & leuke verrassing in je brievenbus

Omdat wij op 20-02-2021 ons 12,5 jarige huwelijksjubileum hebben gevierd wilden we voor familie & vrienden iets leuks doen. In eerste instantie een klein feestje natuurlijk, maar door iets met maatregelen en corona kwam dit er niet van. Toen kwam ik The Brownie Box tegen en besloot ik om deze te laten verzenden.

Via de website The Brownie Box kan je een doosje met brownies samenstellen en deze laten verzenden. Dat hebben wij dus gedaan! We hebben besloten om zes brownies per adres te verzenden en hierbij hebben we gekozen voor twee smaken. Bart koos voor de Hazelnoot Brownie en ik heb de Double Chocolats gekozen. (Meer chocolade, altijd goed toch?)

Je kan ook kiezen voor het versturen van meerdere brownies. Zo kan je 6, 12 of 24 brownies kiezen. Bij 6 stuks kan je kiezen uit twee smaken, bij 12 stuks kan je kiezen tot 4 verschillende smaken en bij 24 stuks kan je kiezen uit maximaal 8 smaken. Je kan ook voor maar één bepaalde smaak gaan als je wilt. Dan tip ik zeker de Double Chocolates. Je kan ook kiezen uit een Stroopwafel Brownie, Kokos Blondie, Hazelnoot Brownie, Oreo Brownie, Pindakaas Brownie, Karamel Zeezout, M&M Brownie, Originals, Walnoten Brownie en de Double Chocolates. De M&M Brownie leek me ook erg smakelijk.

Omdat de post soms wat vertraging kan hebben, zijn de brownies op woensdag 17 februari al verzonden. Op de website werd ook aangegeven om hier rekening mee te houden om er voor te zorgen dat ze op tijd bij de geadresseerden aan zouden komen. Uiteindelijk waren ze er twee dagen te vroeg, maar zo kon men wel alvast er van genieten. We konden een kaartje uitkiezen en toevoegen met een boodschap tot ongeveer 300 woorden. Op de deksel van het doosje stond ook een tekst over de brownies, een tekst die toepasselijk is maar ook voor afleiding zorgde en het andere kaartje met onze boodschap een beetje deed wegvallen.

Natuurlijk wilde ik zelf ook weten wat we hebben verzonden van The Brownie Box en heb ik ons ook een setje toegestuurd. Ik kan niet anders dan te zeggen dat dit de lekkerste brownies zijn die ik tot nu toe heb gehad! Heel vers, niet te plakkerig, smeuïg en heel erg lekker van smaak. En wat een leuke reacties hebben we gehad van de ontvangers! Ze vonden het een leuk en zeker lekker presentje.

Op die manier hebben we dus een klein feestje gevierd om ons 12,5 jarig jubileum te vieren. Check dus de website van The Brownie Box en als je me ooit wilt verrassen, dan weet je het hé! Double Chocolates, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 60 = 67

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.