de Feestdagen

Kerst 2007 weer voorbij!

Dit jaar zijn onze kerstdagen rustig verlopen. We hebben alleen de 2e kerstdag iets te doen gehad, verder hebben we helemaal niets uitgespookt. Ook lekker!! De 2e kerstdag kwamen mijn moeder, vader en vriendin, oma, broertje en vriendin en natuurlijk waren Bart en ik er ook. In een samenzwering met mijn moeder hadden we besloten om voor iedereen een kleinigheidje te halen.

Ik heb de cadeautjes ingeslagen, zo was het voor iedereen toch een verrassing en volgens mij vond iedereen ze wel leuk! We hadden namelijk afgesproken dit keer geen lootjes te trekken met kerst. Ik was als enigste tegen, dus ging het hele cadeautjes festijn niet door. Belachelijk, haha!! Na de cadeautjes hebben we de gourmet dingen aangeslingerd en lekker gegeten. Na het eten nog een lekker toetje gemaakt door mijn oma en was het al langzaam tijd om weer afscheid van elkaar te nemen.

Samen met Marcel & Joyce hebben we nog even naar de DVD van Jeff Dunham gekeken, je weet wel die buikspreker met zijn poppen (lees anders even terug eerder deze maand).

Maar nu op naar oud en nieuw! Tot later!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − = 9

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.